RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Спілкуватися з ними треба обережніше: названо п'ять знаків Зодіаку з найгіршим характером

Астрологи, які раніше склали гороскоп на кінець липня, розповіли, які знаки Зодіаку при народженні отримали жахливий характер.

Незвичайний гороскоп публікує видання UkrMedia.

Овен

Ці люди від народження є "темними конячками", у яких все залежить від настрою. Овни дуже швидко втомлюються від людей, їм постійно потрібні нові знайомства, через що вони не звикли прив'язуватись до окремих персон. Найгірша риса їхнього характеру - вони люблять сперечатися, навіть якщо їхня точка зору помилкова.

Рак

Вони можуть по-різному себе проявляти в компанії та вдома. Раки люблять пліткувати і поширювати інформацію про когось із оточення. Якщо ви стаєте їх найкращим другом або другою половинкою – недоліки характеру обійдуть вас стороною.

Скорпіон

З цими людьми складно знаходити спільний контакт, оскільки вони звикли потай жити. Скорпіони ніколи не розкажуть зайвого про себе і можуть образитися на дрібниці. Якщо ви чимось їх образили – вони обов'язково вам це пригадають через якийсь час.

Водолій

Типові егоїсти та агресори за характером. Водолії настільки вперті люди, що з ними неможливо вести діалог. Вони не звикли вибачатися і не сприймають критики.

Риби

Хитрі люди, які звикли шукати всюди легку наживу. Саме тому Риби можуть з вами близько спілкуватися, сподіваючись отримати якусь вигоду. Крім цього, як стверджують астрологи, народжені під цим знаком Зодіаку можуть проявляти примхливість та егоїстичність.

Раніше ми розповідали, які знаки Зодіаку мають особливу силу.