RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

З грошима у серпні пощастить трьом знакам Зодіаку: хто ці щасливчики

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, на яких чекає великий успіх у грошовій сфері в серпні 2022 року. Йдеться про Тельців, Левів та Рибів.

Про це повідомляє Rsute.

Телець

У Тельців у серпні буде вдалий період для пошуку нових джерел доходу та заробляння великих грошей. Можуть бути вигідні продажі, підписання довгострокових вигідних контрактів. Астрологи радять не втрачати таких можливостей і впевнено братися за нові проєкти, оскільки вони будуть успішними у фінансовому плані.

Лев

У Левів у серпні несподівано з'явиться грошовими потоками. Водночас астрологи рекомендують ретельно контролювати фінансові угоди та значні витрати.

Риби

Рибам вдасться досягти грошового успіху в серпні за достатньої впевненості у своїх силах і відповідних зусиллях, чому сприятимуть зірки у цей період. Астрологи радять не вступати в конфлікти на роботі, намагатися знаходити взаємовигідні рішення у спірних ситуаціях та пам'ятати, що на кону фінансові успіхи.

Нагадаємо, астрологи розповіли, кого із знаків зодіакального кола чекатиме успіх у грошах в останній місяць літа, опублікувавши гороскоп сфери фінансів.

Раніше ми назвали найнебезпечніші знаки Зодіаку, які не відрізняються надійністю.