RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Ніколи не плачуть: топ-3 найстійкіших знаки Зодіаку

Представники деяких знаків Зодіаку звикли тримати всі хвилювання у собі, а на публіці показувати лише сильну сторону характеру. Водночас вони взагаді рідко впадають у депресію, адже звикли боротися до кінця і навіть у невдачах вбачати щось корисне, наприклад, досвід.

Астрологи розповіли "Апострофу" про трьох таких знаків Зодіаку.

Лев

Леви - переможці в цьому житті, вони звикли добиватися свого, попри всі перешкоди. Будь-які неприємності підштовхують їх до рішучих дій, але точно не засмучують. До того ж Леви захищають тих, кого люблять - вони готові піти на ризиковані вчинки задля друзів і коханих. Однак якщо якась людина піде з їхнього життя, лити сльози точно не будуть.

Козерог

Раціональні Козероги сприймають невдачі як життєві уроки, на яких варто навчатися й не повторяти більше таких помилок. Крім того, вони вірять, що неприємності - тимчасове явище, тому через нього не варто впадати в смуток. Так само представники цього знаку ставляться до любовних справ: навіть якщо стосунки розпадуться, то сумувати вони не планують.

Риби

Риби ненавидять бути в ролі жертви, тому що вони просто-напросто не вміють опускати руки й плакати через невдачі. Представники знаку стійко долають перешкоди, боротимуться до кінця й докладуть максимум зусиль для отримання бажаного. Таку ж наполегливість Риби проявляють в особистому житті, що часто може відлякувати менш заповзятих людей.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що для двох знаків Зодіаку настане "чорна" смуга найближчим часом.