RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Заощаджують навіть на коханих: названо чотирьох найжадібніших чоловіків за знаком Зодіаку

Астрологи застерігають дівчат, що жадібність потенційного обранця залежить від знаку Зодіаку. Є чотири знаки, яким дуже складно розстатися із "кревними" навіть на маленькі подарунки коханим. У списку: Телець, Рак, Діва та Kозеріг.

Про це повідомляє Unian.

Телець

У представників цього знака в житті взагалі головне - гроші, оскільки переконані, що без них - як без рук. При цьому вони можуть бути щедрими у відносинах, але виключно у букетно-цукерковий період. Надалі просто "забудуть", що треба витрачати гроші на подарунки. Тельці завжди думають про завтрашній день, тому більше переймаються заощадливістю, а не радощами для своєї обраниці.

Рак

Будьте певні, що на свята ви не литимете сльози, що не дісталося подарунка. Цей знак розуміє, що навіть у такі дні економити - це занадто. Тоді як у будні навіть не думайте, що на вас може чекати якийсь цінний сюрприз. Раки вважають, що вечері зі свічками та кіндер-сюрпризу на десерт буде цілком достатньо. Для цього знаку гроші теж - впевненість у завтрашньому дні.

Діва

Чоловіки-Діви - керуються в житті переважно розумом, а тому назвуть безрозсудливістю витрачати свої "кревні" на подарунки без приводу. Будьте певні, з таким чоловіком жодна копійка не буде витрачена даремно, що в принципі, не так і погано для сімейного бюджету. Не мрійте про ресторани, а вчіться готувати смачну вечерю. Астрологи називають цей знак найбільш жадібним.

Kозеріг

Представники цього знаку люблять стабільність, а гроші дозволяють відчути себе спокійним та вільним. Козероги - трудоголіки, тому гроші вдома будуть, тільки призначені не для ваших забаганок. Козероги, турбуючись про вас, витрачатимуть кошти виключно на необхідні речі.

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку мають особливу силу.