RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Забирають удачу: названо п'ять жіночих імен, які можуть зіпсувати все життя

Майже кожна жінка мріє знайти кохання усього свого життя - партнера, з яким можна побудувати щасливе майбутнє. Проте не всім у цьому сприяє доля, декому доведеться докласти чимало зусиль, щоб втілити мрію в реальність.

Про жінок, чиє ім'я поставило негативний відбиток на їхньому особистому житті, розповіли астрологи.

Тамара

Зазвичай, Тамари не надто часто думають про заміжжя та подружнє життя, адже їх повністю поглинають інші плани й цілі. Утім, навіть коли ці жінки знаходять чоловіка, то не можуть довго бути з ним через свої ревнощі й небажання розкритися.

Інга

Головна проблема власниці імені Інга - мінливість. Про таких говорять: сім п'ятниць на тижні. Сьогодні їм подобається один, з яким вони вже тут і зараз готові підписувати шлюбний договір, а завтра їхня увага перемикається на інших залицяльників. Звичайно, це заважає побудувати міцні й серйозні стосунки.

Людмила

Людмили мають вольовий характер, тому всіх навколо намагаються перебудувати під власні ідеали. До того ж вони взагалі не терплять чоловіків з недоліками, і на цьому тлі з'являється чимало приводів для скандалів. Не кожен витримає таку "бурю" біля себе.

Маргарита

Якщо у вас є знайома Маргарита, то ви, навпевно, помічали, яка вона різка, дратівлива й спонтанна. Їй складно догодити, тому більшість чоловіків опускають руки перед такою "колючкою". Найчастіше стосунки Маргарити закінчуються биттям тарілок і гучним розривом.

Олександра

Олександри дійсно прагнуть створити щасливе сімейне життя з людиною, яку кохатимуть, щоб разом розвиватися й сміливо планувати майбутнє. Однак такі жінки постійно намагаються контролювати коханого, не дають йому проявити ініціативи. Це, звичайно, відштовхує чоловіків.

Раніше "Апостроф" повідомляв про трьох знаків Зодіаку, які ідеально підходять для шлюбу.