RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Від їх зовнішності і харизми божеволіють всі жінки: топ-3 найкрасивіших чоловіків за знаком Зодіаку

Краса - це суб'єктивне поняття, тому судити людей за зовнішністю не найкраща ідея. Однак існує психологічний феномен: якщо нам приємна людина за характером чи іншими ознаками, то її зовнішість у наших очах автоматично стає привабливою.

Астрологи назвали три чоловічі знаки Зодіаку, які мають природний магнетизм та можуть зачарувати собою будь-яку жінку.

Терези

Ще з дитинства хлопчики-Терези володіють неймовірною харизмою, яка змушує всіх людей звертати на них увагу. З віком ця риса характеру тільки удосконалюється, а приємна зовнішність додає їм ще більшого магнетизму. Тому з юності й до самої старості Терези користуються популярністю у жінок.

Лев

Як відомо, Леви доволі самозакохані, тому доглядають за собою з юних років. Вони дбають про тіло й здоров'я і завжди одягнені, немов з обкладинки. Однак те, що дійсно причаровує до них жінок, так це впевненість у собі. Їхні рухи, слова, поведінка - усе говорить про силу й мужність.

Близнюки

Якщо у вас є знайомий чоловік, народжений під сузір'ям Близнюків, то ви, певно, помічали, що він взагалі не змінюється з роками! Такі чоловіки завжди виглядають молодо й привабливо. Це в основному завдяки спорту, правильному харчуванню і догляду за собою. Крім того, Близнюки мають відмінний смак в одязі.

Раніше "Апостроф" повідомляв про трьох знаків Зодіаку, які рано втрачають молодість.