RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

Всі новини

Жінок цих знаків Зодіаку чекають на неприємності: гороскоп на тиждень 8-14 серпня.

Астрологи розповіли про те, кому найближчого тижня потрібно поберегти сили та виявити обережність. Прекрасним представницям трьох знаків Зодіаку може не везти в період з 8 до 14 серпня.

Про це повідомляє УНІАН.

Рак

Цього тижня ви можете відчути загальне нездужання, на якийсь час втратити удачу та мотивацію. Тому цей період не потрібно вибирати для починань чи спроб вирішити проблеми, які вже ускладнюють життя. Астрологи рекомендують витратити цей час на себе, зупинитися, відпочити та зрозуміти, що все налагодиться!

Терези

Цих дам чекає неприємний поворот подій у розпал літнього тижня. Все залежатиме від того, як ви поступите і який вибір зробите. Якщо зможете вибратися з цього виру, можуть відбутися нові знакові події в житті. Складнощі астрологи рекомендують долати тишею та абсолютною концентрацією на своїх потребах.

Водолій

Перед прекрасними Водоліями з 8 по 14 серпня з'явиться вибір між минулим та майбутнім, який виявиться непростим. Багатьом судилося ув'язнути у проблемах через неможливість відпустити минуле, пробачити тим, хто завдав болю. Настав час викинути зів'ялі квіти і починати нову дорогу.

Нагадаємо, раніше а стрологи назвали знаки Зодіаку, на які чекає найбільший успіх в останній місяць літа поточного року.