RU  UA  EN

Середа, 29 травня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.60
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 травня

28 травня

Всі новини

Розбалакають усім довкола: сім знаків Зодіаку, які не вміють зберігати таємниці

Астрологи назвали 7 знаків Зодіаку, які не вміють тримати язика за зубами та не можуть зберігати в секреті таємниці.

Про це повідомляє cluber.com.ua.

Овен

Якщо Ви вирішили довірити секрет Овну, краще постаратися надалі не засмучувати представників даного знака. Це буде зроблено не зі злим наміром, а лише через його звички спочатку робити, а потім думати, проте Вам буде неприємно, якщо стануть публічними речі, які ви хотіли зберегти в секреті.

Близнюки

Представники даного знака є втіленням, тому варто зберігати свої таємниці від них якомога довше. При цьому Близнюки розповідають "свіжі новини" випадково, навіть не плануючи робити це.

Лев

Людям, народженим під цим знаком, не варто довіряти ті секрети, які можуть спокусити їх похвалитися цією інформацією чи щось довести іншим людям. Але якщо це стосується тієї особи, яку Лев не любить, то "таємна спілка" може бути цікавою як Вам, так і Леву.

Діва

Діва зберігатиме секрети доти, доки Ви продовжуєте спілкуватися з нею. Але варто розірвати з нею стосунки - вона відразу розкриє всі "таємниці Полішинеля" і не заспокоїться, поки не розповість усе.

Терези

З Терезами краще тримати рота на замку - і з них виходять хороші друзі, але за певних обставин вони починають замислюватися над тим, щоб розповісти всі секрети.

Стрілець

Стрільці можуть бути добрими друзями, але якщо довірені їм таємниці вони починають розкривати за випивкою, то їх уже не зупинити.

Водолій

Якщо Ви хочете, щоб Водолій зберіг щось в таємниці, ви повинні розповісти йому щось дуже незвичайне. У решті випадків він розповість усе, що Ви йому довірили.

Раніше астрологи назвали три найбурчливіші знаки Зодіаку.