RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Близнюки вигідно вкладуть гроші, а Левам не потрібні великі покупки: фінансовий гороскоп для знаків Зодіаку на тиждень

Після фінансового гороскопа на серпень, астрологи поділилися більш детальним прогнозом на тиждень з 8 по 14 серпня 2022 року.

Про це пише Slovofraza.

Овен

Овнам не слід ризикувати та імпровізувати у цей період. Найправильнішим буде спланувати свій бюджет, обміркувати важливі покупки та проаналізувати витрати. Також доведеться багато працювати.

Телець

Тиждень обіцяє бути прибутковим, а зусилля принесуть позитивні результати. Астрологи попереджають, що спонтанні покупки можуть завдати збитків, тому слід бути розважливішими.

Близнюки

Зірки допоможуть прийняти правильні рішення у сфері фінансів, а тверезий розрахунок – заробити більше грошей та зробити вигідну покупку.

Рак

Цього тижня Раки будуть більш розсіяними, ніж зазвичай, тому краще не братися за важливі проекти. Також не варто давати гроші у борг. Віщі сни будуть давати підказки, до яких краще прислухатися.

Лев

Відмінний час для активності у фінансових справах. Краще утриматися від великих покупок 12 числа, але в інші дні можна витрачати гроші, особливо на вигідних умовах.

Діва

Дівам час приділити увагу заробітку та самореалізації. Відкриються перспективи зміни роботи та зростання фінансової винагороди від звичної роботи. Також зірки вкажуть на додаткові джерела прибутків.

Терези

Розташування планет сприятливе для обдуманих витрат, самореалізації та професійного зростання. Не все, що станеться, принесе користь – не слід через це переживати.

Скорпіон

Зараз Скорпіони можуть заробити багато грошей, але більш значні зміни у матеріальній сфері зі знаком плюс очікуються пізніше – швидше за все у вересні.

Стрілець

Стрільці зможуть знайти нові джерела прибутку, а також заробити приємні бонуси. У гонитві за грошима не слід забувати про відпочинок, але водночас слід пам'ятати про свої обов'язки, своєчасне виконання яких принесе винагороду.

Козеріг

Козерогам потрібно бути уважними під час підписання важливих документів, здійснення покупок та оформлення кредитів. Гроші цього тижня добре витрачати на те, що приносить задоволення.

Водолій

Астрологи обіцяють Водоліям період кардинальних змін у діловій сфері. Активність та цілеспрямованість у період з 8 по 14 серпня принесе значне збільшення доходів та зростання авторитету.

Риби

Зірки принесуть у четвер приємні сюрпризи. З понеділка по середу Рибам потрібно навчитися розрізняти переломні моменти у житті. Спілкування з приємними людьми допоможе залучити грошовий успіх, а витрачання грошей на розваги зробить життя яскравішим.

Раніше ми розповіли, що потрібно робити в останній літній повний місяць 2022 року, який називають "осетровим".