RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Що буде у вересні з роботою, грошима та на любовному фронті: гороскоп для всіх знаків Зодіаку

Незабаром настане вереснь - чудова осіння пора, яка для багатьох ознаменується новим етапом у житті. Комусь пощастить у фінансовій сфері, а комусь у коханні. Водночас деякі знаки Зодіаку стануть справжніми щасливчиками і отримають усе одразу.

Астрологи написали прогноз для всіх знаків Зодіаку на вереснь.

Овен

Овни у вересні почнуть діяти, адже відчують впевненість у собі. Це буде сприятливий період для успішного спілкування з керівництвом, колегами, родиною і коханою людиною. Астрологи радять вирішити важливі питання на початку вересня, бо в кінці Овнам доведеться присвятити себе вирішенню нових проблем.

Телець

Вересень для Тельців стане успішним у сфері кар'єри, можливо, варто очікувати на підвищення або премію. Водночас не потрібно задирати носа, тому що це погіршить стосунки з іншими людьми. Краще зосередитися на спілкуванні з коханою людиною й поглибити з нею духовний зв'язок.

Близнюки

Для Близнюків вересень теж стане місяцем кар'єрних здобутків та відкриттям нових джерел прибутку. Однак на любовному фронті буде не так безхмарно: настане час з'ясувати стосунки з партнером, але краще уникати конфліктів.

Рак

Зірки хочуть допомогти Ракам у вересні, тому перед ними постануть два варіанти розвитку подій: хороший і найкращий. Представникам цього знаку не треба боятися ухвалювати важливі рішення - вони будуть правильними, якщо їх ретельно обміркувати. В особистому житті прогнозується стабільність і спокій.

Лев

Час припинити грати чужу роль, будьте собою! На роботі з'явиться можливість познайомитися із впливовими людьми, які допоможуть у майбутньому, і їх зацікавить саме особистість Лева, а не та маска, яку вони звикли носити. Крім того, астрологи прогнозують для самотніх Левів бурливий, але короткочасний роман.

Діва

Діви відчують приплив життєвої енергії, яку потрібно спрямувати в правильне русло. Не варто у вересні потрапляти в клубок пліток та інтриг, адже це тільки додасть проблем. Якщо якісь недорозуміння й виникнуть, то астрологи радять вирішити їх спокійно і мирно. Краще приділити увагу саморозвитку, родині.

Терези

У вересні Терези зіштовхнуться з фінансовими трудностями, що виникнуть через банальну неуважність і забудькуватість (астрологи рекомендують віддати всі борги, якщо такі є). Варто уникати імпульсивних покупок, берегти рівновагу і свій бюджет. Водночас вересень стане для Терезів місяцем перспективних знайомств.

Скорпіон

Скорпіони у вересні можуть розраховувати на цікаві поїздки, реалізацію планів і зустрічі з приємними людьми. Це все позитивно вплине на розкриття творчого потенціалу, тому не бійтеся поринути з головою у вир нових емоцій і вражень. Однак не забувайте про тих, хто в усьому вас підтримує.

Стрілець

У вересні Стрільці відчуватимуть втому й стрес через ті зобов'язання, які вони взяли на себе. Астрологи радять не соромитися просити фізичну, емоційну чи фінансову підтримку - це дозволить не припуститися непоправної помилки. Разом з цим важливо не відштовхувати від себе друзів і кохану людину, якщо вони самі запропонують допомогу.

Козеріг

Астрологи прогнозують, що у вересні Козероги матимуть схильність до необдуманих рішень, які не дадуть бажаного. На початку осені представники цього знаку повинні перепочити від проблем і ретельно проаналізувати, чому в якийсь момент усе пішло не за планом. Також корисно буде розібратися з особистим життям.

Водолій

Представники цього знаку у вересні матимуть достатньо ресурсів, щоб ділитися ними з іншими. Настав час віддячити важливим для вас людям за все те добро, яке вони вам зробили. До того ж варто приділити увагу фізичному здоров'ю, а також віднайти нове джерело натхнення.

Риби

Для Риб вереснь готує багато подій на любовному фронті: новий етап у стосунках, нові знайомства, бурхливі романи. Але це не все, адже на роботі справи теж підуть у гору завдяки продуктивності Риб. Гаманець представників цього знаку Зодіаку точно не залишиться порожнім.

Раніше "Апостроф" писав про найскладніший і найзагадковіший знак Зодіаку. Хто ж він?