RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Буде розгул темних енергій: астролог пояснила, чим загрожує суперповня

На цьому тижні, в п'ятницю, 12 серпня, о 04:36 по Києву відбудеться повня - супутник Землі перебуватиме в знаку Водолія, крім того, цей повний місяць буде особливим.

Про те, на які небезпеки слід чекати людям у цей період, повідомила астролог Валентина Віттрок у Facebook.

Це буде остання повня літа поточного року, яка є більш відомою під назвою "Осетрова". За прогнозом астролога, йдеться про важкий психоемоційний період для багатьох знаків Зодіаку – особливо вразливими будуть Телець, Лев, Скорпіон та Водолій.

У деяких людей у цей період спостерігатимуться почуття безвиході, страху, проблеми зі сном, впадання в крайнощі, потужний емоційний дисбаланс. Такий стан справ буде можливим через стан зірок і планет, що призведе до "розгулу темних енергій", зазначила Віттрок.

"Слід пам'ятати, що в серпні цього року сформувалося так зване вогняне покарання. Сама природа буде реагувати у вигляді штормів, руйнувань та пожеж. Повені також мають місце, оскільки йде потужна приливна хвиля. У суспільстві буде дуже багато нетерпимості, нещасних випадків", - написала астролог. Вона радить людям стежити за своїм здоров'ям та харчуванням.

Раніше "Апостроф" розповідав, звідки з'явилася назва "Осетрова повня" і що потрібно робити цього дня.