RU  UA  EN

Субота, 5 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.90
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

5 жовтня

4 жовтня

Всі новини

Вважають їх нудними та не особливо потрібними: три знаки Зодіаку, які не люблять поїздки на шашлики

Більшість людей влітку обожнюють їхати на природу, щоб відпочити від міського шуму, насолодитися красою, наприклад, озера чи лісу, а також поласувати смачним шашликом! Однак існують і такі люди, які усіма силами намагатимуться уникнути подібних активностей.

Астрологи назвали "Апострофу" трьох знаків Зодіаку, преставники яких не розуміють, нащо їздити на шашлики.

Риби

Риби не люблять будь-яких активностей, не хочуть зайвого руху чи поїздок. Вони схильні провести все літо вдома, де їх ніщо не відволікає від мрій, творчості й усамітнення.

Якщо ж хтось умовить представника цього знаку виїхати на природу, щоб посмажити м'ясо, то вони будуть триматися осторонь і лише пасивно спостерігатимуть за веселощами інших.

Діва

Педантичні Діви намагаються вести здоровий спосіб життя, багато хто з представників цього знаку - вегетеріанці, тому для них такі поїздки на природу з метою смажити м'ясо вбитої тварини абсолютно неприйнятні.

Крім того, навіть якщо Діва їсть м'ясо, то тільки у тушеному чи вареному вигляді, адже люди, народжені під цим сузір'ям, фанатично ставляться до збереження молодості й краси.

Скорпіон

Скорпіони не з тих людей, які обожнюють веселі компанії. Вони усіма силами намагаються уникнути запрошень від друзів і шукають собі 1000 і одне виправдання, щоб не їхати на природу.

Представники цього знаку відмінні маніпулятори, тому їхні друзі навіть не запідозрять, що вся "зайнятість" Скорпіонів це лише виправдання через небажання повеселитися у компанії на природі.

Раніше "Апостроф" писав про чотирьох найдепресивніших знаків Зодіаку.