RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Справжні відьми: шість жіночих імен, володарки яких використовують чорну магію

Астрологи назвали жінок, імена яких можуть бути безпосередньо пов'язані з "чорною магією".

Про це повідомляє meta.ua.

Йдеться про імена Маргарита, Варвара, Олександра, Діана, Мілена та Юлія.

Маргарита

Перша асоціація у людей, які чують це ім'я, може виникнути – це роман Михайла Булгакова "Майстер та Маргарита". Зазвичай жінки з такими іменами мають запальний характер, мають бурхливу фантазію, часто через несвідомість у житті потрапляють у трагічні події. Їм варто з обережністю ставитися до всіх своїх думок і вчинків.

Варвара

Жінки з цими іменами мають важкий характер, дуже рідко можуть знаходити спільну мову з іншими людьми. Вони звикли діяти завжди так, як самі вважають за потрібне і не дозволяють втручатися в особисте життя.

Олександра

Цих жінок важко у чомусь переконати, але вони завжди відстоять права слабких та беззахисних. При цьому вони можуть випадково завдати шкоди тим, хто не погоджується з їхньою думкою.

Діана

Заради інших людей вони можуть забути про свої цілі, але це роблять не завжди. Сварки з ними та образа жінок із цими іменами може погано для Вас закінчитися.

Мілена

Вони виглядають дуже милими, але це лише на перший погляд. Вони зможуть постояти за себе і відстояти свою честь, якщо буде потрібно. Образники пошкодують ще тисячу разів, що завдали біль.

Юлія

Юлії мають упертий характер, часто влаштовують істерику, якщо не набувають бажаного. Також вони мають здатність отримувати бажане навіть без згоди інших людей.

Раніше астрологи назвали знаки зодіакального кола, представники яких читають людей як відкриту книгу.