RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Пощастить у коханні, з грошима та відпочинком: свято Маковея буде ідеальним для чотирьох знаків Зодіаку

Астрологи, які раніше називали найнезграбніших людей за гороскопом, розповіли, які знаки Зодіаку можуть очікувати на успіх на Медовий спас.

Гороскоп публікує видання Mixnews.

Лев

Зірки обіцяють цьому знаку Зодіаку фінансовий успіх на Маковея. За словами астрологів, Леви у неділю можуть розраховувати на зарахування серйозної суми на банківський рахунок. Більше того, народжені під цим знаком Зодіаку можуть цього ж дня порадувати себе подарунком без наслідків.

Терези

Ви будете надихатись проектами, які краще реалізувати з найближчими людьми. Напевно, ви запрограмували себе на успіх у фінансовій сфері та зірки дозволяють вам на Медовий спас спланувати серйозне капіталовкладення.

Скорпіон

У першій половині неділі ви можете завершити всі домашні справи, а частину дня, що залишилася, присвятити відпочинку. Вирушайте на пікнік із близькими друзями та прислухайтесь до інтуїції, яка може вас нагородити у фінансовому плані.

Водолій

Медовий спас стане романтичним днем – вас можуть запросити на побачення до ресторану. Астрологи також закликають стежити за своїм здоров'ям, щоб не накликати на себе лиха.

Раніше ми розповідали, які знаки Зодіаку є найкращими психологами.