RU  UA  EN

Понеділок, 17 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 червня

16 червня

Всі новини

У Дів затримка зарплати, у Терезів падіння доходів: тижневий прогноз для всіх знаків Зодіаку

Астрологи дали фінансовий гороскоп на тиждень, що почався, і попередили, що Марс продовжує перебувати на зірці Алголь, що збільшує агресію. Ймовірно збільшення інтенсивності бойових дій, втрат, жертв, руйнувань, можливі провокації.

Прогноз для кожного знака Зодіаку на тиждень з 15 по 21 серпня склала професійний астролог Надія Борова для Realist.online.

Овен

Представники знаку відчуватимуть незадоволеність та дратівливість, які досягнуть апогею 19 серпня. Хорошим способом нейтралізувати негативну енергію може стати фізичне навантаження та спорт. Не варто починати стосунки. Продовжаться проблеми на роботі, можливі конфлікти з начальством.

Телець

Тельці можуть стати жертвами необґрунтованих претензій та несправедливих звинувачень. Вони можуть посипатися з боку різних людей, включаючи дружину (чоловіка). Причому висловлюватимуться ці претензії в агресивній формі, а представники знака також відреагують бурхливо. У робочій сфері чекають обмеження, можливе повернення до минулого.

Близнюки

Увага Близнюків та основний вектор їхньої діяльності буде спрямований на будинок. Тиждень буде сповнений домашніх турбот, ймовірні покупки. Період масових поломок - не варто займатися ремонтом. Також уваги вимагатимуть діти – треба буде зайнятися довідками, щепленням, школою, інститутом, переїздом, документами тощо.

Рак

Представники знаку звернуть основну увагу на роботу та фінанси. У цьому плані Рак має потенціал, але все складатиметься не так, як потрібно і щось постійно заважає. Гарний час для початку навчання та набуття нової професії. Збережеться напруженість у сфері стосунків, але поступово вони починають налагоджуватися.

Лев

Левам доведеться вирішувати робочі питання, можливо, у цьому виникнуть труднощі та перешкоди. Астролог попереджає, що не можна ані брати ані вимагати хабар, це може закінчитися плачевно. Висока небезпека конфліктів з оточуючими, які не тільки виявлять свої не найкращі якості, але можуть діяти не зовсім порядно та законно.

Діва

Представники знака можуть самостійно розподіляти свій робочий день. Саме вони керуватимуть робочим процесом, а не він ними. Водночас можуть бути проблеми з оплатою - її можуть затримати, або виплатити не вчасно. Астролог радить бути уважними до свого здоров'я, особливо якщо нездужання проявляється не вперше.

Терези

Тиждень принесе спад активності та зменшення доходу, особливо актуальним для тих, хто надає консультаційні послуги. В оцінках дій інших людей варто проявити обережність, оскільки це загрожує негативною реакцією у відповідь. Також варто уникати давати у борг гроші.

Скорпіон

У представників знака зростатиме незадоволеність через залежність від обставин чи людей. Скорпіона накриє апатія, змішана із агресією. Не приноситиме задоволення також робота і дохід. Ймовірно загострення хронічних захворювань.

Стрілець

Можуть виникнути труднощі у реалізації творчих проектів, що нервуватиме Стрільця. Можливі проблеми із постачальниками, затримки виплат. Не варто цього тижня підписувати будь-які договори, по можливості будь-які паперові справи краще відкласти. Не варто вирушати у поїздки – будуть труднощі, затримки, нестиковки.

Козеріг

На перший план цього тижня для Козерога вийде професіоналізм. Це особливо стосуватиметься тих, чия робота пов'язана з людьми. При цьому дохід, як і раніше, залишатиме бажати кращого. Окрім того, уваги можуть вимагати діти. Однак, представники знака можуть перебільшувати своє значення у їхній долі, особливо якщо вони вже виросли.

Водолій

Ті, хто працює з людьми, зіштовхнеться зі складними та вимогливими клієнтами. Щоб донести свою думку, доведеться докладати більше зусиль та шукати нестандартні підходи. На тих, хто працює у бюджетній сфері, може чекати скорочення навантаження, переформатування роботи, і навіть ризик її втрати.

Риби

Представники знака продовжать боротися з робочими проблемами та нестачею грошей. Те, що раніше робилося швидко, зараз займає більше часу. Рибам може здатися, що вони потрапили в замкнене коло, але напруга може почати спадати вже наприкінці цього тижня.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи дали гороскоп на осінь для кожного знака Зодіаку.