RU  UA  EN

Пʼятниця, 21 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 червня

Всі новини

У Терезів проблеми, а у Раків - пошуки кохання: жіночий гороскоп на тиждень для всіх знаків Зодіаку

Астрологи склали гороскоп на найближчий тиждень для жінок усіх зодіакальних сузір'їв. Зокрема, представницям знаку Рак зірки подарують готовність до нових відносин та пошуку кохання.

Про це повідомляє Slovofraza.

Овен

Наступного тижня жінкам з таким знаком варто тримати у секреті усі свої плани. Це допоможе зберегти та примножити успіх. Не найкращий момент для вирішення серйозних проблем. Планети схилятимуть займатися різними справами, що вимагають уваги. Дещо знизиться і творчий потенціал.

Телець

Буде складно протистояти бажанню втекти від роботи та справ. Доведеться важко працювати, але не потрібно противитися тому, що приносить позитивні емоції. Можна надихатися книгами та фільмами, спробувати щось нове.

Близнюки

Можлива поява втоми на самому початку тижня, тому бажано слідувати намічених планів. Не відмовляйтеся від жодних ділових зустрічей, завдань. Знайдіть час для зустрічі із рідними людьми. Приділіть час коханому, дітям та подругам.

Рак

Представницям знаку Рак зірки подарують готовність до нових відносин та пошуку кохання. Головне - чітко спланувати справи на тиждень, залишивши час для себе. Раки відчують потребу у суспільстві та нових контактах. Саме спілкування може допомогти зрушити з мертвої точки. Можна розраховувати на підтримку близьких.

Лев

Варто слідкувати за своїм тонусом, адже можуть спіткати проблеми та взяти над вами гору. Не витрачайте час на роздуми та картання себе. Не шкодуйте про минуле, думайте про майбутнє. Почніть з нового тижня діяти. Суттєві життєві зміни можливі у вересні. Займіться вирішенням проблем своїх родичів, другої половинки.

Діва

Настав час позбутися всього старого, щоб отримати щось цінне нове. Можливі проблеми у комунікації з оточенням. Ретроградний Уран теж негативно впливатиме на настрій та удачу. Не варто боятися звертатися по допомогу до близьких. Якщо друга половинка не йде на контакт - робіть висновки, як жити далі з людиною, до якої неможливо достукатися.

Терези

Терезам не варто брати штурмом заповітну мрію, бо очікується проблемний тиждень з великою кількістю дрібних негараздів. Все це може змусити нервувати. Проте у неділю планети повернуть цей знак на хвилю ентузіазму.

Скорпіон

Жінки-Скорпіони ризикують почути деякі зауваження на свою адресу. Разом з цим інші зможуть оцінити їхні нові ідеї та плани, що дозволить зміцнити своє становище на роботі. Те, що буде зроблене зараз - допоможе отримати в найближчому майбутньому те, про що давно мріяли. Здебільшого успіхи стосуватимуться особистого життя.

Стрілець

Приборкуйте цього тижня найменше роздратування і нервозність. Важливо уникати конфліктів, щоб не пробуджувати в Марсі погану енергію. Особливо важливо бути спокійними 24 числа, коли Уран стане ретроградним. Навіть якщо перемогти у суперечці, все одно залишиться ризик виявитися неправим. Не варто втрачати віру в себе і засмучуватись через дрібниці, адже на вихідних все налагодиться. До суботи важливо зберігати спокій, не піддаватися на провокації.

Козеріг

Ймовірно доведеться попрощатися з чимось дорогим серцю, вийти за межі зони комфорту. Приємних випадковостей буде мінімальна кількість, тому доведеться шукати щось хороше самостійно. Марс вставлятиме палиці в колеса. Козероги будуть змушені ухвалювати складні рішення, зустрічати на шляху дилеми.

Водолій

Не довіряйте своїм почуттям та інтуїції. У середу стане ретроградним Уран - це певною мірою відкриє розум Водоліїв, подарує нові емоції, що запам'ятовуються. На представниць цього Знаку чекає несприятливий час, в який поки не варто пробувати щось нове. Зараз точно не варто змінювати імідж та заводити нові романтичні знайомства.

Риби

Ідеальний час для відпочинку, проведення часу вдома, на самоті, релаксації. Планети зазвичай налаштовують жінок цього Знака на творчий і романтичний, або на діловий лад. На цей раз Рибам не варто налаштовуватися взагалі ні на що. Потрібно просто плисти за течією та вирішувати проблеми у міру їх надходження. Там, де захочеться виявити нестандартний підхід, краще цього не робити, довіртеся логіці.

Раніше "Апостроф" писав, кому із жінок пощастить до кінця серпня.