RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Навіть не потрібно витрачати час: знаки Зодіаку, яким не судилося бути разом

Відносини у деяких людей складаються максимально чудово, як у найкращих романтичних фільмах. У той же час, у інших людей все постійно перетворюються на катастрофу світового масштабу! Все просто - у всьому "винні" зірки.

Астрологи розповіли про те, яким знакам Зодіаку вкрай непросто буде ужитися один з одним.

ОВЕН+ТЕРЕЗИ

Представникам кардинально протилежних знаків Зодіаку дуже складно взаємодіяти один з одним. Здається, що вони дуже схожі між собою, але, якщо копнути глибше, можна зіткнутися з непереборними розбіжностями. Овнам потрібно дуже багато працювати над собою, щоб зрозуміти свого партнера, але на виході може вийти як у байці Крилова, коли кожен тягне ковдру на себе. Вогненний знак не підлаштовуватиметься під обставини і під свою кохану людину. Якщо Овну щось підходить, він говоритиме про це відкрито і прямо, не підбираючи слів. Це, звичайно ж, ранить дипломатичних Терезів. Їм до того ж непросто приймати швидкі рішення. Цим людям треба все добре обміркувати, зважити і лише після цього починати діяти, а Овни зовсім не люблять чекати.

ТЕЛЕЦЬ+СКОРПІОН

На жаль, такі стосунки приречені на фіаско. Телець і Скорпіон дуже схожі: вони амбітні, люблять фінансові блага та мріють чилити на своїй величезній чудовій яхті. Перші нерідко користуються природною привабливістю: можуть стріляти очима і фліртують на всі боки, чим сильно злить ревнивих власників Скорпіонів. Потім вони отримають "відповідь" від членистоногого у вигляді емоційних сплесків. А до розборів польотів Тельці, які люблять душевний затишок, точно не готові.

Крім того, представники цих знаків нелегко сходяться зі Левами та Водоліями .

БЛИЗНЮКИ+СТРІЛЕЦЬ

Мутабельні знаки пристосовуються до всіх змін, але тільки окремо. У парі вони стають бомбою сповільненої дії. Їх поєднує те, що вони непосидючі та відкриті до всіх авантюр. Але повітряний знак найчастіше діє спонтанно, чим виводить із рівноваги Стрільців, котрі люблять обмірковувати кожну деталь наперед. Близнюки — двоякий знак, тому його представники можуть схитрувати, а Стрільці не сприймають брехню ні під яким соусом. Ніколи!

ЛЕВ+ВОДОЛІЙ

Леви люблять жити на "широку ногу", вони ніколи не втрачають нагоди підкреслити статус. Цар звірів любить бути лідером і залежить від громадської думки. Водолії, у свою чергу, відкидають будь-які соціальні рамки і не надають серйозного значення матеріальному. Повітряний знак може раптово перефарбувати своє волосся у яскраво-рожевий, порізати старі джинси та кинути виклик суспільству. Леви ніколи не підтримають такі авантюри, оскільки їм важливо "тримати марку". А Водоліям складно змиритися і з консерватизмом Лева, коли вони вкотре запропонують йому геніальну ідею щодо "захоплення світу".

ДІВА+РИБИ

Господарським Дівам складно впоратися з мрійливими і іноді дуже інфантильними Рибами. Майже всі конфлікти у цих відносинах крутитимуться навколо фінансів. Діву, яка має розважливість і практичність, швидше за все, обурить легковажне ставлення Риб до спільно нажитого майна. Підводному мешканцю легко купити на останні гроші селективний парфум, а Діва ж буде накопичувати і планувати кожну велику покупку .

Нагадаємо, раніше астрологи назвали три знаки Зодіаку, які ідеально підходять для шлюбу та розповіли, які представники гороскопу не уживуться у парі.