RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

Всі новини

У них у душі живе диявол: п'ять знаків Зодіаку, здатних на неприємні та дивні вчинки

Астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, які насправді в душі дияволи. Йдеться про Близнюків, Рака, Скорпіона, Козерога та Риб.

Про це розповідає "Апостроф".

Близнюки

Комунікабельні Близнюки навіть коли виглядають задумливими, ведуть цікавий діалог із внутрішнім дияволом, який умовляє їх на чергову авантюру.

Рак

Раками рухає життєве кредо, яке нашепотів їм внутрішній демон. Вони ніколи не просять від людини чогось, щоб не бути нікому винними. Він усередині Раку часто дає можливість самовиражатися в особливо дивному стилі.

Скорпіон

Справжні маніпулятори людством, витончені плани помсти кривдникам, чудова інтуїція - це лише невелика частина того, на що здатна темрява всередині Скорпіонів.

Козеріг

Мовчазні Козероги часто тримають людей на відстані, у них завжди склянка на половину порожня, а похмурих думок додає самотнє поневіряння за своїми думками про буття та небуття.

Риби

Мудрі Риби з невеликими дивностями зовні насправді всередині диявольські алхіміки, які люблять експерименти з езотерикою та точними науками. Своєю ерудицією вони не вихваляються, тому що думають, що звичайний людський мозок не здатний зрозуміти всю глибину їхньої думки.

Нагадаємо, астрологи розповіли, що є чотири зодіакальні сузір'я, перед харизмою яких неможливо встояти.