RU  UA  EN

Неділя, 7 липня
  • НБУ:USD 40.35
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.35
Суспільство

Новини

6 липня

Всі новини

Козерогам загрожують неприємності, а Рибам доведеться орати: фінансовий гороскоп для знаків Зодіаку на тиждень

Астрологи склали фінансовий гороскоп на тиждень з 22 по 28 серпня 2022 року. На їх думку, у цей період на багатьох можуть чекати фінансові невдачі.

Три знаки Зодіаку не дають кривдникам другого шансу - рвуть стосунки відразу і назавжди

Про це пише Slovofraza.

Овен

Тиждень має пройти в дусі економії та стратегічного планування – так можна буде уникнути необдуманих витрат, які спричинять неприємності. Важливо не забувати про відпочинок та залишати проблеми на роботі.

Телець

Справи вимагатимуть більше енергії, сил та здоров'я. Можливі непрості ситуації, для виходу з яких потрібно буде увімкнути просту логіку, розглянути проблеми під різними кутами. Також не завадять працьовитість та відповідальність.

Близнюки

Тиждень може принести грошові проблеми та занепад сил. Насамперед слід подбати про своє самопочуття і досягти внутрішньої гармонії. Не слід занадто багато працювати та вирушати у відрядження.

Рак

Ракам слід обмежити свої витрати до мінімуму та приділити більше часу роботі. Водночас не варто втрачати оптимізму – позитивний настрій та віра у себе допоможе рухатися вперед.

Лев

За словами астрологів, Левам у цей період доведеться більше працювати. Розібратися з проблемами допоможе спокійний аналіз ситуації, обережність та ретельне планування.

Діва

Важливі справи варто запланувати на початок тижня, а ось наприкінці тижня робота стопоритиметься. Дівам потрібно бути товариськими і відвертішими, це стане основою довіри партнерів і колег.

Терези

У цей період варто особливу увагу приділити своєму зовнішньому вигляду – постаратися виглядати охайно та статусно. Це допоможе справити гарне враження на ділових зустрічах та співбесідах. Інтуїція цього тижня не годиться у помічники – скоріше навпаки.

Скорпіон

Зірки обіцяють Скорпіонам віщі сни з важливими підказками щодо роботи та фінансів. Уникайте будь-яких грошових авантюр та великих покупок. Просто займіться роботою у спокійному темпі.

Стрілець

У першій половині тижня варто приділити більше уваги справам, а з п'ятниці краще розслабитись. У Стрільців є можливість почистити карму, даючи мудрі поради та поділяючись знаннями.

Козеріг

Розташування планет може принести раптові неприємності у діловій сфері та падіння продуктивності. Кінець літа краще присвятити погашенню кредитів, поверненню боргів та очищенню від негативних думок.

Водолій

Астрологи не радять розпочинати нові справи, краще присвятити фінал сезону виконанню рутинних справ. Не слід міняти взятий раніше курс. Грошових надходжень цього тижня чекати також не варто.

Риби

Рибам доведеться більше працювати, щоб зберегти колишній рівень прибутку. Також можливі численні витрати. У цей період варто побоюватися шахраїв, ошуканців та недобросовісних продавців.

Раніше ми назвали три знаки Зодіаку, які до початку 2023 року так і не знайдуть другої половинки.