RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

"Чистка" Ради, вибухи та катастрофи: астролог передбачила, чого чекати Україні найближчим часом

Відома астрологиня Валентина Віттрок дала прогноз на найближчі дні щодо ситуації в Україні - можуть бути смерті знаменитостей через вибухи, інсульти та катастрофи, а також радикальна "чистка" українського парламенту від олігархів.

Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook.

За словами Віттрок, до 25 серпня найвища планета Уран сповільнить свій хід і перед тим, як почне свій ретроградний, тобто зворотний рух, вона перебуватиме в "стаціонарі" приблизно два дні.

Цитуючи ще одного астролога Георгія Гарбера, вона пояснила, що стаціонарність Урану може висловлюватися, як "концентрована надрадикальна потреба у свободі, у розбитті якихось факторів, що стримують". Також ситуація може довго занурювати в умови, коли потрібно буде відстоювати незалежність, на чому в цей період буде певна зацикленість. Також цей у період характерний потяг до нестандартності і волелюбності.

"Стаціонарний Уран знаходиться в солярному гороскопі України в опозиції до натального Плутона в 9 будинку і на північному місячному вузлі - це пряма вказівка на включення дуже сильних енергій у боротьбі за незалежність. транзит урану на куспід 4-го будинку натальної карти вказує на боротьбу за свої території", - зазначила астрологиня.

Вона наголосила, що дія стаціонарного Урану на Україну буде концентрованою. Також закладається програма розвитку.

"Згадуючи класичне подання Урана, хочеться сказати, що це насамперед технології, незвичайний, оригінальний, несподіваний підхід у розвитку. Якщо згадати, що Україна все ж таки належала до олігархічної системи правління, то через військові події в країні можлива "чистка" парламенту, депутатів, дуже радикальний підхід до самого правління", - написала Віттрок.

Також вона додала, що найближчими днями таке становище планети може спричинити смерті знаменитостей, спричинені вибухами, інсультами чи різними катастрофами. Водночас Уран може дати поштовх до нових ідей та розвитку унікальних здібностей.

Нагадаємо, астрологиня Марина Скаді дала прогноз на те, що чекає на Україну після Дня незалежності і в 2023 році.