RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Як наповнити своє життя енергією: корисні поради

Якщо ви вирішили кардинально змінити свою реальність і наповнити все навколо творчою енергією, необхідно зробити тільки одне - змінити спосіб мислення. Справді, щастя і біда мають одне спільне джерело, і це, звичайно ж, - наші думки! Все те, що нескінченно роїтися у наших головах.

Експерти розповіли, які думки здатні на справжні дива.

Так, якщо під час медитацій повторювати певні фрази, можна кардинально змінити своє життя, зцілитись та скоригувати свою свідомість.

"Я заряджаю себе на щастя, здоров'я, багатство і внутрішню гармонію. Мої позитивні думки притягують у моє життя тільки добро і світло, приємні події та оптимістичних людей. З кожним днем моє життя стає все кращим і кращим".

***
"Я гідна і самодостатня людина. Я на хвилі удачі. Я цілісна особистість. Я заслуговую на те, щоб завжди почуватися чудово. Розслабляючись, я дозволяю потоку зцілюючої енергії текти через мене, зцілюючи мене від негативної енергії".

***

Я чудово себе почуваю фізично і духовно. Я керую своїми думками і думаю тільки про хороше. Я думаю про те, що приносить мені користь. Щодня моє щастя росте і примножується. Я відчуваю, що Всесвіт мене любить і спрямовує. Я дякую за це світобудову".

***

"Я дозволяю позитивним подіям наповнити моє життя. Я приймаю все, що несе мені доля. Мені подобається жити. Я з любов'ю та вдячністю ставлюся до життя. Навколо мене і всередині мене панує гармонія".

***

"Я цілеспрямована і наполеглива людина, яка знає, чого хоче. Мої думки, ідеї та плани ведуть мене до щастя. Мої позитивні думки захищають мене".

***

"Мій здоровий дух робить сильнішим моє тіло. Кожну мить життя любов наповнює мене енергією і зцілює. Кожна клітинка мого тіла наповнена флюїдами добра. Я завжди думаю про хороше".

***

"Я відчуваю зцілюючу життєву силу в моєму організмі. Я накопичую її, спілкуючись з приємними людьми і спостерігаючи приємні життєві моменти. Моє серце наповнюється радістю, тому що я цього хочу. Я відчуваю безмежну енергію кохання".

***

"Моя душа відчуває нескінченну любов Всесвіту. Мій розум умиротворений і спокійний. Я дбаю про свій організм, я виявляю любов до себе, тому моє здоров'я з кожним днем все більше зміцнюється".

***

"Прямо зараз мої сили та енергія відновлюються. Стан умиротворення та радості благотворно діє на моє тіло, зцілює мене від будь-яких хвороб, дає мені силу. Я можуть ділитися цим з оточуючими, а вони діляться зі мною".

***

"Я дякую долі за те, що вона прихильна до мене. Я відчуваю, як світобудова піклується про мене і дає мені можливості для духовного та фізичного зростання".

Нагадаємо, раніше астрологи назвали методи зняття стресу для різних знаків Зодіаку.