RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Як правильно поводитися з кожним знаком Зодіаку: поради астрологів

Астрологи дали поради, як варто поводитися у дружніх та любовних відносинах із кожним знаком зодіакального кола.

Про це повідомляє Slovofraza.

Овен

Старайтесь не нервувати Овна. З ним проблеми краще вирішувати у спокійній та мирній обстановці. Інакше до нього не достукатися, ще й натрапите на жорсткі, образливі слова. Пам'ятайте, що Овни агресують у відповідь. Відтак, запорука міцного кохання та дружби - звичайний спокій.

Телець

Цей знак - любитель домашнього комфорту, який ніколи вживеться з другою половинкою, яка порушуватиме його своєю неохайністю. Якщо ви дружите з Тельцями - уникайте хвалькуватості, адже вони заздрісні. Не діліться новинами про те, що ви чогось досягли.

Близнюки

Щоб Близнюки вас оцінили - смійтеся від душі з їхніх жартів. Не ревнуйте їх і обмежуйте свободу. Щоб залишитися з цим знаком у дружбі та любові надовго - дозволяйте їм спілкуватися з іншими. Вони дуже комунікабельні.

Рак

Цей знак дуже відданий та уважний у відносинах, тому поводьтеся, так само як він. Можете сміливо демонструвати почуття. Частіше дякуйте за психологічну підтримку та будь-яку допомогу.

Лев

Ніколи не критикуйте Левів, особливо на людях. Інакше вийдуть із себе та проявлять нечувану агресію. У дружбі та коханні більше проявляйте знаки уваги та турботи.

Діва

Якщо хочете здружитися з Дівами - не лицемірте, не брешіть і не розпускайте чутки. Забудьте про упередженість, грубість, егоїзм. Якщо ви проявлятимете увагу і не забуватимете про Діву - вона ніколи не залишить вас у скрутний час.

Терези

Дозвольте Терезам займатися справами та захопленнями. Не турбуйте через дрібниці. Цікавтеся їхніми планами, справами та самопочуттям. Терези люблять турботу, навіть на словах.

Скорпіон

Треба навчитися розуміти почуття цього знаку, будьте емпатичні. Без цього ані любові, ані дружби не вийде. Частіше радьтеся з ним і побачите, як перетворюється зі знайомого на хорошого друга.

Стрілець

Будьте відкритими до всього нового у дружбі та коханні зі Стрільцями. Вони обожнюють все нове й спонтанне. З ними весело, проте іноді важко. Вважаються головними інтелектуалами серед усіх знаків. Тому продемонструйте налаштованість на отримання нових знань.

Козеріг

Не порушуйте особисті межі представників цього знаку. Це єдине, за що не зможуть вас пробачити. Вони мають важкий характер, проте тільки на початкових стадіях спілкування. Загалом, гарні друзі та партнери, які можуть внести багато незвичного у ваше життя. Серйозно ставтесь до їхніх захоплень.

Водолій

Цей знак обожнює турботу та увагу, а також знати, що близька людина належить тільки йому. Тому покажіть, що у вас нема кращого друга і що інші вам нецікаві

Риби

З Рибами домовтеся на самому початку, хто і за що відповідатиме. Розкажіть одразу про свої вимоги, тому що ненавидять неприємні сюрпризи. Поставте до відома, що на них чекає.

Раніше "Апостроф" писав про чотирьох найдепресивніших знаків Зодіаку.