RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Можуть ніколи не вийти заміж: чотири "самотні" жіночі імені

Експерти назвали "самотні" жіночі імена, володаркам яких неймовірно складно знайти жіноче щастя.

Про це повідомляє Life.

Інга

Жінки з цим незвичайним ім'ям можуть бути вкрай вибагливими у виборі супутника. Інги зазвичай дуже довго і ретельно шукають свій ідеал, щоразу розчаровуючись і знаходячи багато недоліків у черговому партнері. Ці жінки дуже вразливі та недовірливі, через що з ними досить важко будувати стосунки.

Уляна

Це дуже вимогливі та рішучі жінки, які ніколи не погодяться на менше, якщо знають, що варті чогось надприродного. Улян поєднує одна риса — навколо них завжди маса залицяльників, тільки ніхто з них зазвичай не прагне зробити крок назустріч і зробити пропозицію. Тому Уляни частіше, ніж інші жінки, залишаються самотніми.

Аїда

Це незвичайне і привабливе жіноче ім'я наділяє носительок енергетикою успіху та фінансових благ. Цим жінкам меншою мірою потрібні чоловіки, вони з головою віддаються своїй кар'єрі. З любов'ю у них теж все не надто просто: часто представники сильної статі бояться виявляти ініціативу, оскільки вважають себе негідними перебувати поряд з такими сильними та вольовими партнерками.

Регіна

Жіночні та велелюбні Регіни також часто залишаються самотніми та незаміжніми. Парадокс у тому, що носії цього імені в очах сильної статі часто виглядають легкодоступними. З цими жінками хочеться швидкоплинної пристрасті, флірту та романтики. Їх відвезуть у подорож, закрутять роман, але не надягатимуть заповітну обручку на безіменний палець правої руки.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" розповідав про те, яким знакам Зодіаку судилося бути самотнім у молодості. .