RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

Тельцям варто бути уважнішими, а Водоліям подумати про справи: жіночий гороскоп з 29 серпня по 4 вересня

Астрологи склали жіночий гороскоп на найближчий тиждень, з 29 серпня до 4 вересня, для всіх зодіакальних сузір'їв.

Про це повідомляє Slovofraza.

Овен

Оскільки є велика загроза розчарування від отриманих результатів після докладених зусиль, ліпше одразу розслабитися, жити без зайвої напруги. Вдалий час для відпустки чи змін. Помилки через неуважність, можуть спровокувати масу проблем та принести поганий настрій. Не гарячкуйте, уникайте конфліктів та відновлюйте ауру. Успіх можливий тільки під час спокою.

Телець

Уникайте нових починань, не будьте легковажними та неуважними. Не йдіть на ризики та авантюри. Планетарні аспекти принесуть жінок цього Знака велику кількість енергії та можливостей.

Близнюки

Варто запланувати на цей тиждень найважливіші, проте не трудомісткі справи. Вам буде під силу наблизитися до вирішення складної ситуації, знайти вихід із глухого кута, нарешті вирішити дилему. Навіть перешкоди кудись зникнуть. Отримуйте нові знання - результат дуже потішить.

Рак

Якщо запланували щось цього тижня, постарайтесь виконати. У разі зміни планів - зірки відкриють зовсім інші можливості. Нічні світила подарують багато несподіваних і приємних сюрпризів.

Лев

Не тримайтеся за старе, інакше упустите шанс на швидкий успіх у справах, роботі, коханні та інших сферах. Нового тижня вдасться стати більш відкритими та зрозумілими. У роботі очікується стабільний та приємний час.

Діва

Приділіть увагу своїм близьким, розпитайте, що в них на душі. У бізнесі та на роботі можливі нові проєкти та ідеї. Однак, оточення може не вірити Дівам на слово, а харизма та чарівність не спрацюють.

Терези

Настане чудовий час для того, щоб наблизитись до щастя. Зверніть увагу на здоров'я: якщо сили покинуть у середині тижня, за можливості - відкладіть справи, зменште темп. Зірки радять посадити нову домашню рослину.

Скорпіон

Жінки можуть сміливо змінювати образ, не пожалкуєте. Не вирішуйте проблеми близьких, вони самі здатні впоратися. Займіться краще стосунками. Не соромтеся себе, демонструйте почуття.

Стрілець

Щоб покращити фінансовий стан - пориньте цілком у роботу та справи. Зірки радять розпочинати нові проєкти чи змінювати місце роботи. У спілкуванні з чоловіками будьте відкритішими. Загалом тиждень принесе оптимізм, а негаразди підуть геть.

Козеріг

З’являться креативні ідеї та шляхи досягнення бажаного. Але не надто активно себе проявляйте, не витрачайте всі сили. Постарайтеся вчитися на вчинках оточення, аналізуючи, що добре, а що погано.

Водолій

Цей знак порине в справи, тому важливо бути скрупульозними. Оптимістичні думки зроблять життя кращим. З другою половинкою все буде якнайкраще, проте старайтесь не обмежувати партнера.

Риби

Таким жінкам знадобиться стороння допомога. Подумайте, на кого зі знайомих чи друзів можна покластися. Зовсім самотнім Рибам варто знайти в собі надійну опору. Спробуйте розкрити себе в якійсь справі - найдрібніші перемоги вдало позначаться на впевненості. Не викладайте всі сили на роботі, щоб уникнути стресу.

Раніше ми писали, що три знаки Зодіаку чекають великі зміни з початком осені.