RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Меркурій стане ретроградним: що обіцяють зірки у вересні кожному знаку Зодіаку

Перша декада вересня буде сприятлива для довгострокового планування, початку справ, розвиток яких не потребує швидкості. Марс і Меркурій пов'язані стихією Повітря, тому планети формують гармонійний аспект, що позитивно позначиться на долі всіх знаків Зодіаку.

Про це повідомила астрологиня Анжела Перл.

Водночас варто зауважити, що Меркурій розгорнеться від 10 вересня у ретро і точний аспект утвориться 27 жовтня 2022 року, тобто лише до кінця жовтня будуть отримані результати від докладених зусиль у першій половині вересня.

Овен

Овнам не варто починати нові проєкти, однак нинішня робота точно принесе успіх, можливо, буде премія або підвищення.

Телець

Тельцям варто сповільнитися й відпочити в колі друзів чи родини. До того ж у вересні представники цього знаку можуть знайти в собі нові таланти.

Близнюки

На Близнюків очікують приємні новини на початку вересня, вони будуть стосуватися змін в різних сферах життя.

Рак

Вересень буде сприятливим періодом для поїздок, нових знайомств, ремонтів, а також нових планів, які стосуватимуться сім'ї.

Лев

Левам астрологиня рекомендує не починати нових справ, а розібратися зі старими. Краще стабілізувати те, що є. Це стосується і роботи, і особистого життя.

Діва

Діви у вересні можуть покращити якість свого життя, наприклад, за допомогою неочікуваних прибутків, приємних подарунків і часу для себе. Водночас можуть бути й непередбачувані витрати.

Терези

Вересень - чудовий час для вирішення побутових проблем, роботи вдома, турботи про здоров'я. До того ж краще не витрачати гроші на дорогі покупки.

Скорпіон

Скорпіонам варто почати заробляти в інтернеті, бажано робити це з командою, адже соціальні зв'язки у вересні точно принесуть чимало користі.

Стрілець

Настане час укріпити свої позиції на роботі. На Стрільців чекатимуть позитивні зрушення у кар'єрі, якщо вони докладуть до цього зусиль у вересні. Разом з цим у представників цього знаку покращаться стосунки з рідними.

Козеріг

До Козерогів можуть прийти гроші, які потрібно витратити на подорожі або на самовдосконалення. Наприклад, можна купити курс із вивчення іноземної мови й побувати у тій країні, де цією мовою розмовляють.

Водолій

Водоліям доведеться взяти на себе більше обов'язків, а це у свою чергу принесе "плоди", зокрема, фінансові. Крім того, представникам цього знаку у вересні пощастить у коханні.

Риби

Рибам прогнозують грошовий місяць: фінанси будуть пронизувати кожну сферу життя. Варто вирішити справи, які стосуються боргів, а також налагодити стосунки з бізнес-партнерами або колегами.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, які стають справжніми друзями і прийдуть на допомогу в скруті.