RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Раків чекають сюрпризи, а Водоліїв – шанс на успіх: гороскоп на 2 вересня для кожного знака Зодіаку

Гороскоп на п'ятницю, 2 вересня, розповість, хто з Зодіакального сузір'я може багато спілкуватися, відпочити або втілити в життя давно задуманий проект.

Прогноз для всіх знаків опублікував сайт "Главред"

Овен

Сьогодні Овни будуть у центрі уваги. Має бути багато спілкування і доведеться знаходити мову навіть з найнезговірливішими. Овни зможуть домовитися про важливі речі з людьми, які важко йдуть на контакт. Потрібно лише дослухатися до голосу інтуїції. У другій половині дня очікуються гарні новини.

Телець

Тільці сповнені енергії та ентузіазму. Сьогодні для них сприятливий день для вирішення фінансових питань, укладання угод. Великі покупки будуть вдалими. Відносини із другою половинкою допоможе зміцнити спільну справу.

Близнюки

Нові починання у цей день будуть успішними, зірки на вашому боці. Будьте уважними до будь-якої інформації, навіть чутки та плітки можуть бути корисними. Вечір варто присвятити улюбленому заняттю.

Рак

Несподівані обставини можуть змінити плани Раків. Поради старих знайомих та друзів можуть допомогти вирішити давню проблему. Можливі цікаві ділові пропозиції, які обіцяють солідний прибуток. Близькі люди підтримують вас у будь-яких нових починаннях, і це надає впевненості у власних силах. Не найкращий день для побачень та романтики.

Лев

У першій половині дня у Лева з'являється шанс вирішити давню проблему. Не виключено, що ви отримаєте важливу інформацію, яка змінить ваші плани. Після обіду можливі розбіжності з колегами, важливо зберігати спокій та контролювати емоції. У другій половині грошові надходження дозволять побалувати себе приємними дрібницями.

Діва

Дівам сьогодні не варто поспішати. Необдумані вчинки та рішення можуть призвести до серйозних неприємностей. Будьте уважні до деталей, вони допоможуть зрозуміти, як діяти, щоб вирішити робочі завдання. Порадують стосунки з близькими людьми, ви легко знаходите спільну мову та можете обговорювати наболілі проблеми.

Терези

У п'ятницю Терезам можна сміливо переходити від планування до дій. Настав час втілювати у життя свої ідеї. Ви зможете залучити на свій бік союзників та однодумців. Не виключені грошові надходження із несподіваних джерел. Ближче до вечора потішать хороші новини.

Скорпіон

У п'ятницю у професійній сфері Скорпіонам варто очікувати приємних змін. Ті, хто у пошуку роботи, можуть розраховувати на вигідні пропозиції з кращими умовами. У другій половині дня несподівані обставини можуть змінити плани. Зустрічі з близькими друзями можуть надихнути вас на ідеї, які захочеться втілити у життя. Про себе може нагадати людина з минулого, проте зірки радять добре подумати, перш ніж давати цим відносинам другий шанс.

Стрілець

Стрільцям у цей день варто зберігати спокій та не піддаватися емоціям. Самовладання стає вашим ключем до успіху. Ваша енергія привертає до життя нових людей та союзників. Однак не варто беззастережно довіряти кожному слову. Стережіться тих, хто обіцяє дуже багато. Сприятливий день для нових починань. Ваш внутрішній голос підкаже правильне рішення та допоможе знайти відповіді на важливі питання.

Козеріг

Козероги зможуть проявити свої сильні сторони та лідерські якості. Це час, коли можна здійснити те, що раніше здавалося неймовірним. Ви знаєте, чого хочете і, дотримуючись чіткого плану, втілюєте задумане в життя. Нові знайомства у цей день можуть перерости у міцну дружбу чи романтичні стосунки, що можуть змінити життя.

Водолій

Цей день принесе Водоліям шанс досягти професійних успіхів. Ваш серйозний підхід до роботи, уважність та акуратність допоможуть справити правильне враження на оточуючих. Ті, хто раніше сумнівався у ваших можливостях, змінять свою думку. У другій половині дня не виключені романтичні сюрпризи.

Риби

Сприятливий та дуже насичений день. Ви відчуваєте, що здатні багато на що, і тут інтуїція не підводить: вам дійсно багато під силу. Вдасться зробити те, чого не впоралися інші. Багатьом Рибам тут знадобиться досвід, здобутий раніше. Вечір потішить Риб приємними романтичними зустрічами. Ви зможете розібратися в людині та скласти вірне враження, ваша інтуїція працює як годинник.

Раніше ми розповідали, які знаки Зодіаку можуть розраховувати на серйозні зміни у вересні .