RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Живуть у власному світі: володарок чотирьох жіночих імен важко чимось здивувати

Існують імена, володаркам яких по життю завжди дуже щастить, але власниці деяких імен живуть у власному світі, їм абсолютно все одно на те, що відбувається навколо, бо вони зациклені на собі.

Як би ви не старалися, попереджає Ukr.Media, цих жінок неможливо здивувати, бо вони байдужі до всього, що відбувається навколо.

Марта

Ім'я Марта наділяє дівчину складним характером і нетиповим поглядом на світ, яка виросте жінкою досить норовливою. Марта цілеспрямована, трохи егоїстична, до певного віку не бажає будувати сім'ю, до того ж довго не зможе визначитися з майбутньою професією. Марта живе фантазіями попри труднощі існування у реальному світі.

Анфіса

Анфіса самовпевнена та звикла покладатися виключно на себе. Це ім'я дарує якості сильної і незалежної особистості, яка не потребує схвалення. Анфіса працьовита і наполеглива, добре контролює емоції і не йде на поводу моди. Вона має багату уяву, тому завжди знаходить розваги і не страждає від самотності. Анфіса байдужа до короткострокових романів, не шукає партнера заради флірту.

Лілія

Лілія прекрасна зовні, адже носять ім'я квітки. Вони ще в дитинстві навчилися абстрагуватися від навколишнього світу й не сприймають нічого близько до серця. Вона довіряє тільки собі і почуттям, не ведеться на порожні обіцянки. У Лілії не дуже вдало складається особисте життя, оскільки не прагне нікого завойовувати та зваблювати.

Сніжана

Сніжана не прийматиме рішення, ґрунтуючись на чужій думці, бо вірить тільки власній інтуїції і логіці. Вона не вміє заздрити, їй до одного місця успіхи або провали інших, бо зацікавлена тільки у власних перемогах. До чоловіків Сніжана практично завжди байдужа. але ті її обожнюють й ладні носити на руках.

Нагадаємо, раніше ми писали про три жіночі імені, які приносять щастя їхнім власницям.