RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

У Терезів - подорожі, а у Скорпіонів - шанс на кохання: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 7 вересня

Гороскоп на середу, 7 вересня, розповість, кому зі знаків Зодіаку належить ухвалити важливе рішення, яке може круто змінити життя, а хто знайде нове романтичне знайомство.

Про це пише ресурс "Главред".

Овен

Овнам потрібно бути дуже уважними до свого здоров'я. Не виключено загострення хронічних захворювань та нездужання. Варто звернути увагу на раціон харчування.

Телець

Тільці мають прийняти якесь рішення, яке може кардинально змінити життя. Але не слід поспішати з висновками, треба подумати над усім ґрунтовно та без порадників.

Близнюки

Близнюкам можна вирушати за покупками. Сьогодні випаде шанс придбати щось справді вдале.

Рак

Ракам посміхнеться успіх у фінансовому плані. Однак отриманою сумою потрібно розпорядитися раціонально, борючись із бажанням спустити все до копійки. І від участі у масштабних заходах краще одразу відмовитись.

Лев

Сьогодні Леви дратівливі і будь-яка дрібниця може вивести із себе. Цього дня варто мінімізувати усі контакти.

Діва

Дівам краще уникати знайомств. Ставтеся насторожено до тих, хто обіцяє золоті гори і ретельно перевіряйте будь-яку інформацію. У відносинах із близькими можлива напруга. У сімейному житті може дійти серйозної сварки.

Терези

Терези можуть вирушати в поїздку, відпустка буде незабутньою і принесе масу нових вражень. На вас чекають цікаві знайомства, які можуть перерости в романтичні захоплення.

Скорпіон

Вдалий день у всіх сенсах. Ви зможете досягти успіхів у професійній діяльності, в особистому житті не виключено приємні зміни. На обрії можуть замаячити колишні, проте не варто витрачати свій час на них.

Стрілець

Нестандартне мислення та кмітливість допоможуть Стрільцям досягти професійних успіхів. Більше експериментуйте та не бійтеся пропонувати свої ідеї. Несподівана подорож подарує вам нові знайомства та яскраві емоції.

Козеріг

Сон Козерогів може бути віщим та відображати події дня. Зверніть увагу на свої відносини, сварка з партнером може призвести до розриву.

Водолій

У спілкуванні із родичами Водоліям варто контролювати емоції. Нестриманість може викликати образи та серйозні розбіжності. У сімейному житті справа може дійти до розставання. Тож не варто нагнітати.

Риби

Риби сповнені енергії та життєвих сил, використовуйте цей день, щоб допомогти оточуючим. Ваші добрі дії повернуться сторицею вже найближчим часом.

Нагадаємо, раніше ми писали, що обіцяють зірки у вересні кожному знаку Зодіаку .