RU  UA  EN

Понеділок, 24 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 червня

Всі новини

Довіряй але перевіряй! Чоловіки з якими іменами найчастіше схильні до зрад

Ім'я може дуже сильно впливати на життя людини, цей вплив вивчає розділ мовознавства під назвою "антропоніміка". Так, деякі імена програмують свого власника на фінансове процвітання, а інші - штовхають на зраду.

Про це розповідає Мixnews.lv.

Андрій

Ці чоловіки не тільки горді і незалежні, але й здатні справляти сильне враження на жінок своєю чарівністю. При цьому зраджує Андрій лише на зло партнерці, якщо вона душить його контролем та обсипає закидами.

Дмитро

Ці хлопчики з дитинства дуже цікавляться протилежною статтю, йому подобаються всі дівчатка навколо. Дорослий Дмитро не пропускає жодної спідниці і здатний настільки захопитися, що йде з сім'ї або рве давні стосунки.

Василь

Цей чоловік дуже красиво залицяється, він здатний створити для обраниці справжню казку – завалює квітами та подарунками, носить на руках. Йому подобається почуватися лицарем, і, зазвичай, такі історії закінчуються в ліжку.

Петро

Петро готовий закрутити роман з кожною дівчиною, яка потрапила в поле його зору, йому подобаються всі - худенькі та повненькі, високі та "дюймовочки". Від нових стосунків його не може утримати навіть шлюб.

Данило

Данило впевнений, що має повне право лягати в ліжко з кожною дівчиною, яка сподобалася, навіть не дивлячись на наявність партнерки. При цьому він вимагає максимальної уваги та вірності як від дружини, так і від коханок чи випадкових подруг.

Марк

Марк - еталонний егоїст, він упевнений, що світ та жінки існують виключно для того, щоб йому було приємно. Якщо він чогось захотів, його не зупинити. При цьому Марк гіпнотично діє на жінок, буквально притягуючи їх.

Сергій

Основний орієнтир для цих чоловіків – власне задоволення. Якщо він задоволений стосунками з партнеркою, то не буде дивитися "наліво", а от якщо щось не так - без сорому заведе іншу дівчину (або дівчат).

Раніше "Апостроф" розповідав, які чоловічі та жіночі імена найсексуальніші.