RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Відрізняються силою волі та енергією: яке ім'я дати хлопчику, народженому у листопаді

Деякі імена "програмують" своїх власників на жорстокість, їх краще не вибирати для синів. Хлопчики, народжені у листопаді, мають сильну волю та енергетику, відрізняються глибоким почуттям справедливості та винахідливістю, імена їм потрібно обирати відповідні.

Про це пише Moirebenok.ua.

Максимального успіху люди, чий день народження у листопаді, можуть досягти у сферах юриспруденції та адвокатури. Нерідко перша половина їх життя проходить бурхливо, вона важча і небезпечніша, ніж друга.

Як і кожна людина, чоловіки, що народилися в листопаді, мають і "тіньовий" бік: з роками, в них все сильніше проявляється егоїзм і користолюбство, які відштовхують від них людей.

Які імена підійдуть для хлопчиків, народжених у листопаді: Іван, Артем, Яків, Костянтин, Ігнатій, Олександр, Антон, Іраклій, Денис Опанас, Максим, Степан, Зіновій, Дмитро, Андрій, Марк, Кузьма, Георгій, Арсеній, Герман, Павло , Валерій, Євген, Єгор, Юрій, Нікандр, Григорій, Кирило, Федір, Вікентій, Віктор, Федот, Михайло, Орест, Никифор, Матвій, Іларіон, Нестор, Тарас, Терентій, Осип, Максиміліан, Гнат, Дем'ян, Євген, Родіон, Нікон, Юліан, Пилип.

Раніше "Апостроф" розповідав, які імена хлопчиків будуть популярними у 2023 році.