RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Тельців залишить успіх, а у Терезів - несподівані повороти долі: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 12 вересня

Астрологи озвучили прогноз для всіх знаків Зодіаку на понеділок, 12 вересня.

Про це повідомляє SlovoFraza.

Овен

Ідеальний день для вирішення будь-яких питань, для будь-яких справ. Можливі приємні контакти. Дуже вдалий день для покупок, торгівлі, догляду за волоссям та косметичних процедур. Сьогодні можна непогано розважитися та провести романтичне побачення.

Телець

Зірки скрізь не рекомендують активної діяльності у професійній сфері – успіх може відвернутися будь-якої миті. У відносинах з колегами краще уникати різких суджень або неприємних висловлювань, про які потім доведеться шкодувати.

Близнюки

З'являться нові перспективні плани, які обіцяють непогані грошові доходи. Задумане у цей день може незабаром втілитись. Не варто покладатися на чужу думку - вона помилкова. Найкраще приймати рішення самостійно.

Рак

Хороший день для фізичних навантажень, тривалих прогулянок, активного відпочинку на свіжому повітрі. Для чоловіків ймовірно цікаве знайомство чи романтичне побачення. Запорука успіху – вміння викликати співрозмовника на відвертість. Жінкам варто не покладатися на успіх у торговельних угодах або азартних іграх – ймовірні фінансові втрати.

Лев

Розташування зірок вказує на небезпеку фінансових втрат або обману в комерційних операціях. Невирішені питання чи несподівані проблеми можуть змусити Львів неабияк попрацювати для того, щоб повернути події у звичне русло.

Діва

Цього дня корисним є спілкування у колективі та активний відпочинок серед однодумців. У щиросердечність, теплота і щедрість оживлять будь-яке суспільство, вселять в оточуючих оптимізм і віру у майбутнє. Не виключено нове захоплення, яке, на жаль, буде короткочасним.

Терези

Не виключено несподіваних поворотів у долі, які призведуть до фінансових втрат або непередбачених витрат. Ймовірна зміна фінансової ситуації вимагатиме коригування планів або перегляду намічених дій. Краще розраховувати на допомогу оточуючих.

Скорпіон

Вдалий день для нових знайомств. День відзначений гармонією, рівновагою та справедливістю. Зірки готові допомогти Скорпіонам у спробі здійснити найбільш честолюбні задуми та досягти бажаних цілей.

Стрілець

День ідеально підходить для початку нової справи, подорожей, кар'єри. Гороскоп обіцяє успіх у всіх починаннях, проте не слід виявляти марнотратство.

Козеріг

Рекомендується робити покупки прямо з ранку, оскільки у другій половині дня можливі фінансові втрати. Слід активно шукати нові джерела заробітку, але уникати сумнівних пропозицій – можливі обман чи таємна користь.

Водолій

Сприятливий день для вирішення справ, що накопичилися, або зміцнення власних позицій. Несправедливість по відношенню до Водоліїв або до когось із їхнього оточення може викликати в них гнівний протест. Активність і прямота допоможуть їм виправити становище, проте запальність і нетерпіння можуть ускладнити вирішення проблем.

Риби

Працездатність принесе свої плоди. Не варто відмовлятися від порад, допомоги та підтримки партнерів – участь доброзичливо налаштованих до Риб допоможе уникнути помилок. Збільшений життєвий потенціал сприятливо позначиться здатність самовираження.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, які не цінують своїх коханих людей.