RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

У Овнів – активний відпочинок, у Дів – нове хобі: де беруть сили різні знаки Зодіаку

Астрологи дали поради, де брати сили та чим надихатися кожному зі знаків Зодіаку. Особливості кожного сузір'я різні, як і енергія та потенціал, тому важливо знати свої слабкі та сильні приховані сторони.

Про це повідомляє Slovofraza.

Овен

Цьому знакові дає силу виключно активний відпочинок. У разі втоми - просто змініть ситуацію: вирушайте у похід чи покатайтеся на велосипеді. Це чудовим чином вплине на енергетику та відкриє заблоковані чакри. Уникайте неробства та пасивного проведення часу, зокрема, у соціальних мережах.

Телець

Представники цього знаку можуть відновлюватися лише вдома у комфортній, спокійній обстановці. Створіть правильну атмосферу затишку та позитиву. Тельці можуть поновити енергію під час прибирання.

Близнюки

Спілкування з людьми наповнює цей знак силою та енергією, тому варто у важких ситуаціях не сидіти на самоті, а й навіть бути відкритим до знайомств. Ще здатне дати сили проведення часу на природі.

Рак

Цьому знаку потрібно починати нові справи, коли з'являється небажання що-небудь робити. Саме новизна здатна спровокувати на нові звершення, підвищити настрій. Знайдіть нове хобі, захоплення. Дивіться мотивуючі фільми, документальні відео про перипетії відомих людей.

Лев

Поновлять сили Левам нові місця та нові емоції. Можна спробувати замовити смачну їжу, відправитися в поїздку у цікаві місця. Яскраві враження дозволять підняти свій життєвий потенціал на новий рівень.

Діва

Цей знак відновлюється, коли отримує нові знання та досвід. У вільний час займайтеся навчанням, пошуками нового хобі, вивченням корисних матеріалів. Наповнюйте себе духовно.

Терези

Терезам показаний шопінг та компліменти. Тому треба частіше спілкуватися з добрими та щирими людьми, які люблять вас хвалити. Приємні слова допоможуть забути про негаразди та дати нові сили.

Скорпіон

Скорпіонам потрібно просто не перевтомлюватися. Сили дадуть рідні стіни оселі, діти, батьки, друга половинка. Духовне злиття з близькими та читання книги дадуть енергію.

Стрілець

Подорожі можуть наповнити Стрільців колосальною енергією. А з ними - і нові місця, люди, емоції. Ще натхнення може принести куштування нових страв та власна практика кулінарії.

Козеріг

Козерогам треба менше думати про роботу. Саме на такі думки спрямований великий відтік енергії. Менше думайте про невиконані завдання, суперечки з начальством, колегами та клієнтами.

Водолій

Максимально ефективне відновлення - в компанії друзів. Водолії обожнюють адреналін, тому на користь піде активний та екстремальний відпочинок. Це подарує відчуття того, що вони живуть.

Риби

Рибам, як і Терезам, теж показаний шопінг, а ще - романтика, відеоігри та настільні ігри. Для цього знаку відпочинок є найважливішою частиною життя. Варто уникати небезпечних та неприємних людей під час релаксації, не ризикувати здоров'ям.

Нагадаємо, раніше ми писали про три знаки Зодіаку, яким пощастить із грошима у вересні.