RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Страждатимуть все життя: жіночі і чоловічі імена з негативною енергетикою

Імена безпосередньо впливають на долю своїх власників із позитивної та негативної сторін, тому батькам радять уважно читати значення імені перед тим, як назвати ним дитину.

Астрологи розповіли, які чоловічі та жіночі імена мають погану енергетику та приносять у життя нещастя.

Чоловічі імена

Анатолій

Анатолії часто піддаються чужому впливу, тому що не вміють правильно обирати авторитетів. Вони можуть потрапити в залежність від токсичної людини, яка забере в них усі життєві сили. Крім того, Анатолії не вміють досягати своїх цілей.

Борис

Це ім'я походить від слова "боротьба", що і визначає подальшу долю чоловіка з таким іменем. Бориси будуть змушені все життя боротися проти чогось, особливо проти несправедливості у світі. Це, звичайно, ускладнить життя, адже часто люди не розуміють, чому Бориси настільки емоційні й агресивні.

Вадим

Вадим відрізняється запальним і вибуховим темпераментом, унаслідок чого він постійно сперечається. Характер Вадима - це крайнощі. Якщо такий чоловік чимось захопиться, то вже буде в цьому з головою. Наприклад, це можуть бути азартні ігри, спиртне чи невзаємне кохання, що призведе до депресії.

Савелій

Савелій - скромна й замкнута людина з песимістичним характером. Він не любить змін, не хоче робити перші кроки, занадто боїться не сподобатися людям. З часом це може стати причиною асоціальної поведінки.

Тарас

З грецької ім'я перекладається, як "бунтівник", що яскраво проявляється у характері Тараса. Через свій норовливий і запальний нрав Тараси часто потрапляють у халепи. До того ж такі чоловіки занадто самозакохані.

Жіночі імена

Варвара

У Варварі вживаються такі якості, як рішучість, завзятість, наполегливість разом із непокірністю та грубістю. Такі жінки часто бувають доволі агресивними й егоїстичними, чим відштовхують від себе інших. Варвари у соціумі почуваються чужими, що продиктовано значенням імені "чужоземка".

Інна

Латинською це ім'я означає "бурхливий потік". Інна може вибухнути через дрібниці, кричати, сваритися, але ніколи не визнає того, що поводилася геть невиховано. Жінки з цим іменем не здатні йти на компроміси, а це створює проблеми в житті. Ще зі школи Інна перетворюється на "бурю", яка готова знести все на своєму шляху.

Кіра

У Кір складний, але розважливий характер. Ця жінка і вольова, і розумна, і сильна, однак їй у житті заважає відсутність довіри до інших. Їй постійно здається, що за спиною у неї постійно точаться якісь подвійні ігри. Унаслідок таких думок Кіри часто залишаються без друзів у житті.

Лоліта

Хоч це ім'я у перекладі з іспанської означає "сумна", "скорботна", але в житті Лоліта навпаки дуже самовпевнена, гордовита й зарозуміла, а також часто вона демонструє вибуховий характер. Їй просто немає часу на сум. Лоліта постійно намагається усім довести свою правоту чи ще щось.

Моніка

Зовні Моніки здаються сильними й цілеспрямованими особистостями, проте глибоко в душі вони сумніваються у своїх силах, і через невпевненість у собі відмовляються від багатьох вигідних пропозицій. До того ж Моніки часто залишаються самотніми на все життя.

Раніше "Апостроф" писав про чотири жіночі імені, які приносять їхнім власницям щасливу долю.