RU  UA  EN

Понеділок, 27 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 травня

26 травня

Всі новини

Брехуни та шахраї: чотири чоловічі імені, володарям яких не варто вірити

Астрологи, які назвали чотири жіночі та чоловічі імені, що носять довгожителі, розповіли про чотири чоловічі імені, які носять "кидали", "динамо" і просто дуже ненадійні люди. Йдеться про Дениса, Павла, Артура та Ігоря.

Про це розповідає "Апостроф".

Денис

Дениси популярні серед потенційних любовних партнерів. Вони харизматичні, м'які та тактовні, а також дуже люблять працювати. Вони романтичні, але на ризик вони ніколи не підуть. Це стосується й робочої галузі. Навіть за найменшого ризику втратити гроші чи ще щось Денис "кине" партнерів без особливих роздумів.

Павло

Павло непередбачуваний, хоч і часто справляє враження надійної та статусної людини. Його складно змусити робити те, що він не бажає робити, а також може "продинаміти" або підвести у професійній сфері.

Артур

Хоча Артури часто привабливі, вони досить самозакохані. Від нього не дочекаєшся порозуміння та підтримки, може залишити у найнеприємнішій ситуації наодинці розгрібати проблеми. Він людина настрою і готовий виконувати лише свої бажання. Також Артур рідко дотримується свого слова.

Ігор

Ігор може бути сильним і впертим, але також він жадібний і корисливий чоловік. Він робитиме тільки те, що йому вигідно. Якщо Ігорю вигідно "кинути" своїх партнерів чи друзів, він зробить це. Водночас він завжди думатиме, що десь трава зеленіша.

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли про трьох чоловіків за знаком Зодіаку із найскладнішим характером.