RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

16 травня

15 травня

Всі новини

Зірки їм благоволять: ТОП-3 щасливчики жовтня

Зірки та планети регулярно змінюють своє розташування на небі, а це має вплив на долю людей. Наприклад, у жовтні зірки принесуть справжню удачу для трьох знаків Зодіаку - Лева, Стрільця і Діви.

Про це розповіли астрологи.

Лев

Леви стануть успішними на роботі та в усьому, що пов'язано з професійною діяльністю. Вони можуть не тільки збільшити дохід, а ще й обійняти омріяну посаду. Жовтень виявиться для цього знаку Зодіаку місяцем здобутків і слави. Проте не варто задирати носа - працюйте наполегливо й надалі!

Стрілець

Астрологи також прогнозують і Стрільцям успіх на роботі. Талановиті Стрільці матимуть можливість проявити себе й заручитися підтримкою керівництва. Можливо, вдасться втілити в життя грандіозний проєкт, який буде приречений на успіх. Крім того, представники цього знаку отримають гроші для здійснення планів, які постійно відкладалися через складну фінансову ситуацію.

Діва

Дівам у жовтні пощастить у коханні, адже вони нарешті знайдуть баланс між роботою та особистим життям. Астрологи радять відправитися у маленьку відпустку з коханою людиною, аби кохання з новою силою запалало в серцях. Цей місяць стане сприятливим періодом для налагодження стосунків не тільки з партнером, а й з друзями чи колегами.

Раніше "Апостроф" писав, як правильно поводитися в період ретроградного Меркурія.