RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

У Тельців – ГРВІ, у Стрільців – тиск: яким ще знакам Зодіаку загрожують хвороби в жовтні

Жовтень для деяких знаків Зодіаку стане місяцем нових звершень, а комусь він принесе розчарування. Хай там що, але найголовніше в житті - це здоров'я.

Астрологи склали гороскоп здоров'я для всіх знаків Зодіаку на жовтень.

Овен

Якщо відчуваєте якісь негативні зміни в організмі, то одразу йдіть до лікаря. У жовтні варто прислухатися до сигналів вашого тіла.

Читайте також: Гороскоп на жовтень: що чекає на знаків Зодіаку на роботі, в особистому житті та відносинах з близькими

Телець

Тельці можуть захворіти на сезонні захворювання або ГРВІ. Щоб уберегтися від хвороб необхідно регулярно провітрювати кімнату, уникати скупчення людей і частіше мити руки.

Близнюки

Жовтень для Близнюків у плані здоров'я буде позитивним місяцем. Варто лише зменшити рівень стресу в житті.

Рак

Астрологи радять Ракам звернути увагу на раціон харчування, адже настав час поповнити запаси вітамінів - їсти більше овочів, зелені, горіхів і риби.

Лев

Левам треба збільшити кількість фізичної активності в житті. Наприклад, відмовитися від коротких поїздок транспортом на користь пішої прогулянки, а також не завадить ранкова гімнастика.

Діва

У жовтні слід частіше відпочивати як і морально, так і фізично. Зайве емоційне напруження може призвести до проблем із здоров'ям.

Терези

Настав час позбутися шкідливих звичок і набути нових - корисних. Також у жовтні варто приділити увагу здоров'ю шкіри, аби запобігти серйозним захворюванням.

Скорпіон

Астрологи рекомендують Скорпіонам налагодити режим сну, адже через недосип може знизитися працездатність. До того ж не завадить взяти у звичку прогулянки перед сном.

Стрілець

Імовірно, у Стрільців гіпер- чи гіпотоніків виникнуть проблеми з артеріальним тиском. Слідкуйте за станом здоров'я та за потреби одразу звертайтеся до лікаря. У жодному разі не можна займатися самолікуванням.

Козоріг

У жовтні представникам цього знаку слід берегти очі, адже навантаження на них значно збільшиться. Намайтеся давати якнайбільше відпочинку своїм очам.

Водолій

Водолії в жовтні почуватимуться просто чудово, їх переповнюватиме енергія. Водночас не варто зловживати таким піднесенням. Астрологи радять спрямувати енергію в корисне русло, наприклад, знайти нове хобі.

Риби

Рибам можна зробити великий чек-ап організму, зокрема, піти на огляди до різних лікарів, здати аналізи, пройти терапію за необхідності.

Раніше "Апостроф" повідомляв про трьох знаків Зодіаку, які розбагатіють у жовтні.