RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Наприкінці життя залишитеся без грошей: жінки з якими іменами приречені на бідну старість

Як кажуть, готуй сани влітку. Те ж саме стосується підготовки до старості: у молодості здається, що життя буде таким насиченим, щасливим і безхмарним завжди, але з віком іноді ситуація кардинально змінюється.

Астрологи розповіли "Апострофу", жінки з якими іменами проведуть старість у бідності.

Аделіна

Аделіни проживають молодість, не думаючи про завтра. До того ж вони звикли розраховувати на допомогу зі сторони й жити під чиїмсь заступництвом: чи то батьків, чи чоловіка. Однак цим жінкам варто покладатися лише на себе, адже жоден чоловік не гарантуватиме безбідну старість.

Читайте також: Гарні, але нещасливі: п'ять жіночих імен, володарки яких мають важку долю

Лариса

Самовпевнена й вперта Лариса не здатна переступити свою гордість, піти на компроміс чи вибачитися першій, навіть якщо винна. З цих причин з віком Лариса втрачає і друзів, і коханих людей. Унаслідок цього в неї можуть виникнути різні проблеми: від психологічних до фінансових. Часто такі жінки в старості живуть дуже бідно.

Олена

Олени намагаються бути успішними в кар'єрі, віддаватися роботі на 100%, але від цього вони не отримують відповідний дохід, через що їм не вдається відкладати гроші. При цьому в Олен з напруженим робочим графіком не вистачає часу для родини, тому в старості такі жінки залишаються і без грошей, і без підтримки.

Софія

Софія в молодості обожнює чоловічу увагу, тому постійно змінює партнерів. Для неї в пріорітеті жити тут і зараз, отримуючи задоволення від безтурботного життя. Однак роки пролітають занадто швидко, але цю істину Соня усвідомлює пізно - тоді, коли вже залишилася старою на самоті й без грошей.

Кіра

Жінки з таким іменем мріють створити ідеальну сім'ю, але способи для цього обирають не найкращі. Вони можуть, наприклад, спокусити одружненого чоловіка, зруйнувавши його родину в сподіваннях, що з нею він стане ідеальним сім'янином. Утім, той, хто зрадив один раз, зрадить і вдруге. Та Кіра цього не розуміє й продовжує шукати щастя, забираючи його в інших. У старості через таку поведінку їх наздоганяє карма - вони залишаються самотніми й бідними.

Раніше "Апостроф" писав про чотири жіночі імена, власниці яких компенсують відсутність талантів харизмою.