RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

Тепер усе на боці Зеленського: астролог назвала терміни краху Путіна та його армії

У вересні настав переломний момент у війні з Росією і почалася третя, кульмінаційна, вирішальна стадія в процесах протистояння світів та полярних систем світосприйняття, які реалізуються через війну Росії та України.

Про це розповіла астролог Наталія Нестеренко.

За її словами, ця стадія триватиме до грудня 2022-січня 2023 р., і в її рамках відбудуться найголовніші, вирішальні події, що визначають підсумок усіх відповідних процесів.

Глобальні процеси протистояння полюсів розділеного світу, систем світосприйняття та концепцій світоустрою на цій стадії ще не будуть завершені, але досягнуть своєї кульмінаційної та поворотної точки та з середини-останньої третини 2023 року відбуватиметься їхнє завершення.

Читайте також: Армія Лукашенко наступатиме, але не на Україну - астролог Влад Росс

Але до січня наступного року буде завершено конкретні сюжети, які виявились у лютому 2022 р., були пов'язані з війною Росії проти України, з претензіями Путіна на українську територію та незалежність.

"Це завершення буде пов'язане з крахом путінського режиму та поразкою у його претензіях на реалізацію своєї "великої місії", на чужі права та території", - зазначає астролог.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали дату, коли ВСУ найкраще було йти в контрнаступ .