RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Фінансовий гороскоп на жовтень: астрологи дали поради знакам Зодіаку

Астрологи дали рекомендації знакам Зодіаку на жовтень 2022 року, як продуктивно розпоряджатися фінансами.

Про це повідомляє Апостроф.

Овен

Не обіцяйте те, що не зможете виконати. Якщо слова будуть розходитися з ділом, то у жовтні можна не тільки не вирости фінансово, а й впасти на самісіньке дно. Наприкінці місяця виникне бажання витратити гроші даремно. Якщо покупка суттєво підніме настрій - не відмовляйте собі в цьому.

Телець

Можливі хвилювання у матеріальній сфері, однак сил вистачить здолати кризу. Остерігайтесь енергетичних вампірів та токсичних людей. У жовтні частіше опирайтесь на власний досвід. Наприкінці місяця поекономте.

Близнюки

Варто сконцентруватися на виконанні поточної роботи, намітити плани на майбутнє. Місяць виявиться доволі грошовим. Хоч робота та бізнес можуть викликати стрес, безсоння та апатію. Знаходьте час для відпочинку. Головна проблема - заборгованість та кредити.

Читайте також: Вони не знатимуть біди: три знаки Зодіаку, для яких жовтень буде щасливим

Рак

Можливі успіхи у фінансових справах та роботі. Цей знак стане винахідливішим, продуктивнішим, що може стати приводом для підвищення чи премії. Чекає відмінний час для виходу на максимум, ділової активності та заробітку. Не бійтеся пропонувати нові ідеї, планувати нові проекти. Бажано не думати про минуле.

Лев

Зірки знизять імпульсивність та поспішність у прийнятті рішень. Це може призвести до нових перемог у кар'єрі та фінансах. У жовтні можна сміливо проводити ділові зустрічі з метою покращення ділового співробітництва та зміцнення зв'язків. Сміливо погоджуйтеся на підробіток.

Діва

Захистіть себе від негативної енергії оточуючих. Самостійність стане найкращим способом досягнути успіху та зберегти його. Подумайте про те, як перетворити своє хобі на джерело заробітку.

Терези

Не піддавайтеся поганому настрою. Позитив зможе допомогти суттєво просунутися у пошуках нової роботи, нових можливостей для збагачення. Дивіться об'єктивно на речі і не сумуйте. Стежте за знаками Всесвіту, які можуть попередити про швидкий прибуток.

Скорпіон

Жовтень відкриє нові перспективні можливості у матеріальній та робочій сферах. Це дозволить підкорити нові вершини та надовго позбутися проблем у фінансах. Завадити цьому може невпевненість у власних силах.

Стрілець

Вдалий період для здійснення потужного ривка вперед у сфері фінансів та роботи. Запрограмуйте себе на успіх. Вчіться бачити у труднощах та проблемах нові можливості. Зосередьтеся не на тому, як заробити більше грошей, а як ефективно впоратися зі справами.

Козеріг

Жовтень - вдалий для реалізації нових планів, великих покупок, зміни діяльності. Однак слід зважити всі ризики та врахувати поради близьких. Знадобляться уважність та обережність.

Водолій

Дослухайтеся до інтуїції у плані фінансів, адже якщо не прислухатися до внутрішнього голосу зовсім, то це може похитнути стабільність у фінансовій сфері. Цього місяця буде складно реалізовувати плани. Менше хвилюйтесь.

Риби

У жовтні Рибам усміхатиметься успіх - цей знак може розбагатіти. Меркурій здатен розбудити здоровий азарт та мотивацію. Рибам заманеться переробити всі справи, намітити нові плани й почати втілювати. Не поспішайте, а все добре сплануйте. Покладайтеся на поради близьких людей та свій досвід при ухваленні важливих рішень.

Раніше "Апостроф" публікував гороскоп на жовтень для кожного знака Зодіаку.