RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

15 травня

Всі новини

Без кільця на пальці: імена жінок, які ризикують не вийти заміж

Астрологи, які розповідали, жінки з якими іменами не мають жодного таланту, назвали чотири жіночих імені, володаркам яких важко побудувати особисте життя, вони можуть до старості так і не побути в ролі дружини. Йдеться про Інгу, Уляну, Аїду та Регіну.

Про це розповідає "Апостроф".

Читайте також: Створюють щасливу сім'ю: 10 жіночих імен, володарки яких вдало виходять заміж

Інга

Інга дуже перебірлива у виборі супутника свого життя, щоразу розчаровуючись у цьому. Вона також дуже уразлива і недовірлива, що ще більше зменшує шанси побудувати з кимось особисте життя.

Уляна

Рішуча Уляна часто багато вимагає від своїх любовних партерів. Хоч у неї багато "ухожерів", але ніхто не заходить далі, до самого весілля. Уляна так і ризикує залишитися однією.

Аїда

Вольова Аїда багато в чому досягає успіхів і легко піднімається кар'єрними сходами, але в любовній сфері їй не щастить. Партнери часто сумніваються, що можуть стати на рівних з нею. Підібгавши хвіст, вони можуть втекти від неї і потім знаходять когось простіше.

Регіна

Жіноча і ніжна Регіна може скласти невірне враження в очах потенційних партнерів - її вважають легкодоступною. Її переважно можуть розглядати на роль коханки, але до весілля справа не доходить.

Раніше ми писали, які імена ідеально сумісні для створення сім'ї.