RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

У Скорпіонів - ризик втратити гроші, а у Дів - отримати травму: гороскоп на 18 жовтня для всіх знаків Зодіаку

Астрологи склали прогноз на сьогодні, 18 жовтня, для кожного знака Зодіаку. Зокрема, Скорпіони ризикують втратити гроші, а Діви - травмуватися.

Про це повідомляє Ukr.media

Читайте також: Думають головою, а не чимось іншим: чотири найрозумніші знаки Зодіаку

Овен

Сьогодні можна йти на різні авантюри, очікується відмінний результат. Вдалий час для занять спортом. Успішний день для перекладачів, рекламників, далекобійників чи програмістів. Можливі приємні несподіванки, будьте уважними, адже вони можуть відкрити нові горизонти. Зокрема, йдеться про спонтанний початок бізнесу.

Телець

Проявляйте діловитість та оперативність тільки у кризових ситуаціях, весь інший час - можете спокійно займатися улюбленими заняттями. Будьте обачні у фінансових операціях. Протипоказані авантюри - пропозиція може виявиться сумнівною чи небезпечною.

Близнюки

Вчіться жити власним розумом. Не надто довіряйте іншим, особливо незнайомцям. Адже це може обернутися розчаруванням, соромом, невпевненістю та іншими негараздами. Конкуренти можуть застосовувати нечесні прийоми. Не укладайте договори.

Рак

Сьогодні треба вірити в себе та свою справу. Без цього не буде кар'єрних ривків чи здійснення бажання. Зарядитись енергією допоможе ранкова пробіжка. Будьте обережні у поводженні з ліками, інструментами, технікою, спорядженням, хімікатами та в контактах з тваринами.

Лев

Вірте у свій успіх. Ваші таланти будуть затребувані та не залишаться поза увагою. Перед вами відкриваються блискучі можливості в галузі спорту, бізнесу, реклами. Любовні ініціативи матимуть яскраві, проте наслідки з подвійним дном.

Діва

Сьогодні травмонебезпечний день. Народженим у серпні, слід бути дуже обережними. Підвищиться ризик нещасних випадків, травм, отруєнь чи психологічних стресів. Домашні проблеми доведеться вирішувати оперативно, можливо, в умовах невизначеності.

Терези

День обіцяє стати особливо насиченим для водіїв, тих, хто має справу з медициною чи сферою туризму, зацікавлених в активному спілкуванні з представниками інших міст та країн. Варто бути уважнішими, у дорозі слід остерігатися шахрайства та подвійних ситуацій.

Скорпіон

Скорпіони можуть втратити частину свого капіталу через довірливість. Поганий день для ділових ризиків. Не варто купувати квитки на поїзд або літак, вирушати в далеку дорогу. Уникайте біржових спекуляцій.

Стрілець

Сьогодні проявляться активність, гумор, заповзятливість та артистизм. Перш ніж діяти, переконайтеся, що ви на правильному шляху, щоб не стали жертвою обману. Якщо маєте інтелектуальний склад розуму, вас може спокуситися на участь у наукових чи політичних справах.

Козеріг

Сьогодні утримайтеся від масштабних починань, уникайте участі в інтригах і секретних операціях, а також у справах, де потрібно поступитися моральними цінностями. Займіться якоюсь оригінальною незвичною справою.

Водолій

У цей день вас може залучити неофіційна робота: благодійна акція чи волонтерство. Також сьогодні захочете винагородити себе за недавні поневіряння. Якщо ви маєте намір подуріти - заздалегідь подумайте про наслідки.

Риби

Рибам заважатиме різноманітність інтересів. Якщо ви здійснили промах, не вважайте, що день минув марно. Не виключено, що сьогодні ви опинитеся у вдалому становищі. Навчайтеся як на своїх, так і на чужих помилках. Менше нервуйте.

Нагадаємо, що раніше астрологи розповіли, яким знакам Зодіаку складно знайти другу половинку.