RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

22 травня

Всі новини

Удача не на їхньому боці: 6 чоловічих імен, які вважаються нещасливими

Імена так серйозно впливають на долю людини, що її енергетика здатна відштовхнути від неї щастя та удачу.

Фахівці в галузі біоенергетики назвали чоловічі імена, які здатні зробити свого володаря нещасливим на все життя.

Читайте також: У них проблеми з головою: чоловічі імена, власники яких принесуть вам одні проблеми

Анатолій

Суха статистика свідчить, що чоловіки з цим ім'ям дуже ласі на всілякі залежності. Через це все їхнє життя - найскладніший квест. Низка невдач через вічні колотнечі, в які вони постійно потрапляють, позбавляє їх не тільки удачі, а й щастя.

Роман

Романи — чоловіки дуже пристрасні, захоплені всім, чим тільки можна і чим не можна. Їхнє життя нерідко нагадує хвацько закручений сюжет фільму. Ці чоловіки протягом тривалого часу не можуть визначитися, чого вони хочуть від цього життя. Романам нелегко вибирати щось одне, тому в них не виходить вибудувати хорошу кар'єру, створити сім'ю, а також знайти самих себе. Вони завжди знаходять собі токсичні стосунки і в дисонансі з самим собою.

Вадим

Вадими віддають перевагу роботі та любові розвагам, тому за ними завжди потрібне око та око. Вони нескінченно потрапляють у різні історії, звичайно ж, – не найприємніші. Тільки абсолютний контроль може хоч трохи втихомирити їх норовливий характер. Вплинути на Вадимов можна тільки в ранньому дитинстві, тому не можна втрачати момент. В іншому випадку на них чекає не найсолодше життя.

Адам

Цей жіночий підлабузник завжди живе емоціями і керується почуттями. Адам може стати щасливим та успішним, але відбувається це далеко не завжди. Ім'я спочатку приречене на гріх, вади та низку нещасть, а винні в цьому будуть численні романи. Навколо цього чоловіка завжди крутяться жінки, як метелики навколо лампи. Але навряд чи володар цього імені знайде своє щастя. Йому завжди будуть заважати наївність, безтурботність та легковажність.

Юліан

Багато злетів і стільки падінь приготувало ім'я своєму власнику. На життєвому шляху їм неодноразово буде потрібна допомога близьких, причому дуже серйозна. Серед них багато неврастеніків, які дуже важко переживають навіть найдрібнішу неприємність. Похмурість і страх поразки змусять їх бачити невдачі у всьому, а як відомо, закон тяжіння найчастіше спрацьовує у цих .

Леонід

У цих чоловіків з дитинства дуже поганий важкий характер. Вони – пропалені песимісти, які завжди й у всьому бачать суцільний негатив. Їм дуже подобається перекладати відповідальність і ховатися за спинами інших людей, особливо близьких. Це відштовхує від них удачу, тому Льонів дуже часто потрібно чинити опір такому негативному впливу енергетики цього імені.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" називав імена найгучніших чоловіків.