RU  UA  EN

Субота, 29 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 червня

28 червня

Всі новини

Особисте життя – не для них: названі імена жінок, які надають перевагу роботі

Експерти назвали п'ять жіночих імен, які, як правило, зациклені на своїй роботі. Вони залишають офіс одними з останніх, завжди готові вийти навіть у вихідний, щоб закінчити всі справи і не схильні заводити службові романи через банальну причину нестачі часу.

"Апостроф" дізнався імена трудогололичок, у яких робота завжди на першому місці.

Марія

Марії подобається бути потрібною і думати, як багато залежить від неї, а без її присутності все зупиниться та розвалиться. З цієї причини вона затримується на роботі, намагаючись завоювати прихильність та авторитет в очах колег.

Читайте також: Рідко чогось потребують: жіночі імена, які заряджені на багатство

Аріана

Аріана знаходить роботу своєї мрії. Вона насправді насолоджується тим, чим займається і тому в неї навіть не виникає бажання якось відволіктися від трудових буднів.

Христина

Христині подобається ні в чому собі не відмовляти, тому вона змушена стати кар'єристкою, щоб заробити якнайбільше, отримати премію чи підвищення зарплати. Заради цього вона готова хоч ночувати на роботі, аби платили більше.

Ніна

Ніна проводить весь свій час на роботі через нудьгу чи невдачі в особистому житті, де вона зможе відволіктися. Якщо ж у сімейному житті у неї все добре, Ніна може запізнитися або взагалі прогуляти робочий день заради зайвої хвилини з коханою людиною.

Віолетта

Віолетта працює для того, щоб стати знаменитою. Вона мріє зніматися в кіно, співати на сцені, ходити подіумом і бути на всіх обкладинках модних журналів. Саме це дає їй сили працювати без відпочинку чи не цілодобово.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" писав про жінок, які нічого не вміють, тому їм доводиться "викручуватися".