RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

На вас чекає місяць щастя: чотирьом знакам Зодіаку нескінченно щаститиме у листопаді

Деякі представники гороскопу мають шанс розбагатіти до кінця жовтня, а для трьох знаків Зодіаку листопад стане справжнім подарунком долі, сповненим радості та успіху.

"Апостроф" розповідає, кому пощастить у листопаді.

Овен

Місяць відпочинку, коли не буде потреби напружено працювати і з'явитися можливість більше часу приділити тому, що приносить задоволення. Захоплення не тільки потішить, а й може принести прибуток. Крім того, добрими новинами радуватимуть близькі.

Близнюки

Везіння Близнюків у листопаді найбільше виявиться у робочій сфері. Не виключено підвищення на посаді, збільшення зарплати чи здобуття премії. Крім того, представники знака можуть отримати перспективну пропозицію від начальства або партнерів.

Читайте також: Для трьох знаків Зодіаку в листопаді почнеться "біла смуга" - на них чекає цілий місяць щастя

Скорпіон

Фортуна піднесе сюрприз Скорпіону у вигляді неймовірних акцій та знижок. Представники знаку будуть щоразу опинятися в потрібний час у потрібному місці і зможуть зробити неймовірні покупки за копійки. Є ймовірність великих придбань.

Риби

Риби можуть раптово вирушити в подорож або зустрітися з тими, за ким давно сумували. Це дуже порадує представників знаку і надовго зарядить позитивом. Самотні Риби мають добрий шанс зустріти свою долю і поринути у романтику.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи дали поради кожному знаку Зодіаку на осінь.