RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Будуть нервувати і боятися: хто зі знаків Зодіаку ніколи не сяде на пасажирське сидіння

Деякі люди страшенно бояться сідати за кермо автомобіля. Дивно, але представники трьох знаків Зодіаку не проти бути за кермом, але панічно побоюються пасажирського крісла.

"Апостроф" розповідає, хто ніколи не буде "другим пілотом" поряд із водієм.

Читайте також: На них чекає багато проблем: 2023 рік буде важким для трьох знаків Зодіаку

Риби

Усі поїздки на машині часто вибивають із колії Риб. Ці люди ніяк не звикнуть до того, що картинка за вікном моментально змінюється, тому сильно панікують, коли це відбувається. За кермо сідати вони не поспішають, але якщо й опиняться за ним, то їм набагато спокійніше на душі. Там вони можуть відволікатися на те, що відбувається на дорозі, включають мислення. А ось роль пасажира їм зовсім не до душі, вони починають сильно нервувати, переживати, страждати від ірраціонального страху.

Діва

Діви можуть бути спокійними тільки за кермом автомобіля, тому що вони мають серйозні проблеми з довірою. Діви покладаються виключно на себе, вони повинні контролювати ситуацію на дорозі, пересуватися так, щоб це було абсолютно безпечним. Ці люди завжди сідають за кермо, якщо така можливість є. На пасажирському сидінні вони не можуть розслабитися ніколи, постійно думатимуть про те, що обов'язково станеться щось жахливе. Це буде навіть у тому випадку, якщо за кермом сидітиме найдосвідченіший водій у світі.

Терези

До моменту отримання прав водія Терези можуть спокійно сидіти поряд з водієм, але як тільки цю роль займуть вони самі, ці люди більше ніколи не зможуть спостерігати збоку за тим, що відбувається на дорозі. Їм необхідно буде вести автомобіль і стежити за тим, що відбувається. В іншому випадку поїздка тільки виб'є їх з колії.

Нагадаємо, раніше ми називали три найбільш горді і самозакохані знаки Зодіаку.