RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Фортуна на їхньому боці: у трьох знаків Зодіаку в листопаді розпочнеться "біла смуга"

Астрологи розповіли, що листопад 2022 року виявиться доволі сприятливим часом для всіх зодіакальних знаків. При цьому трьом них - пощастить найбільше, адже почнеться суцільна "біла смуга".

Про це повідомляє Ukr.media.

Читайте також: На них чекає багато проблем: 2023 рік буде важким для трьох знаків Зодіаку

Телець

Останній місяць осені стане для представників цього знаку Зодіаку дуже щасливим. Особливо до 16 числа, коли відбудеться такий астрологічний аспект як перехід Венери в Знак Стрільця. Тельцям стане легше зважуватися на важливі рішення, негативні думки довго не затримуватимуться в голові, а настрій буде на висоті. Окрім того, що зможуть поліпшити мотивацію, ще стануть більш спокійними та виваженішими. У народжених під цим знаком є всі шанси стати лідерами у справах.

Рак

Листопад зможе найбільше ощасливити Раків. У цей час вони стануть дуже привабливими, більш спокійними та менш егоїстичними. Впертість стане менш токсичною для інших. Відтак - можна сміливо рухатися вперед до перемог у всіх життєвих сферах: коханні, справах та роботі. Астрологи кажуть, що листопад - зірковий час для Раків.

Риби

Народженим під цим знаком Зодіаку дуже таланитиме в останній місяць осені. Хоч у першій половині місяця дещо програватимуть битви за вплив та успіх. Для того, щоб надалі бути на висоті - необхідно ні в якому разі не відступати з обраного шляху, не змінювати пріоритети та плани. Це дозволить отримати потужний заряд бадьорості, мотивації та сил. Зірки радять присвятити час отриманню нових знань. Найкраще - вивчати мови, обмінюватися досвідом, теорію втілювати на практиці.

Раніше "Апостроф" писав про те, з якими неприємностями стикаються різні знаки Зодіаку на життєвому шляху.