RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

На них чекає довга і щаслива "дорога": названо імена жінок-довгожительок

Ім'я має вплив на життя і долю людини, деякі роблять своїх власниць багатими, а інші дарують їм довге життя.

"Апостроф" розповідає, жінки з якими іменами живуть довше за інших.

Анастасія

Носійка імені добра і чуйна, вона не схильна до підлості та злих вчинків. У той же час, Анастасія наділена сильним характером і незламною волею. Ця жінка до глибокої старості зберігає оптимізм та волю до життя.

Валентина

Валентина працьовита, доброзичлива та чуйна, вона любить життя й людей. Вона справедливо ставиться до оточуючих і завжди готова допомогти. Власниця імені має міцне здоров'я та зберігає активність до кінця свого довгого життя.

Надія

Ці жінки мають твердий характер і сильну волю. Надія не схильна дослухатися до голосу серця, вона керується розумом. Власниця імені до похилого віку зберігає повагу оточуючих.

Читайте також: Справжні довгожителі: імена чоловіків, які здатні прожити до 100 років

Ольга

Ольга не схильна сумувати, вона зберігає оптимізм у скрутних ситуаціях і готова допомагати близьким. Вона терпляча і цілеспрямована, ці якості допомагають їй протягом усього життя, до поважних років.

Людмила

Ці жінки йдуть по життю з упевненістю, вони сильні та чітко знають, для чого прийшли у цей світ. Власниця імені ніколи не зупиняється, вона ставить для себе нові завдання та успішно досягає їх все своє довге життя.

Раніше "Апостроф" розповідав, жінкам з якими іменами загрожує самотня старість.