RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Собаки – не на першому місці: астрологиня назвала трьох головних кошатників за знаком Зодіаку

Астрологиня Людмила Булгакова розповіла, яким три знаки Зодіаку жити не можуть без котів, вони щиро не розуміють, як їх можна не любити.

Про це вона повідомила у коментарі "ТСН".

Читайте також: Колір забарвлення кішки має значення: як правильно вибрати прізвисько домашньому вихованцю

Овен

Запальні Овни, які не мають терпіння та в яких багато захоплень, обожнюють котів. Саме в них вони бачать того бешкетника, як і вони самі, але цим тваринам не треба постійної уваги, як собакам. Таким чином, Овнам не набридає гратися з котом, більше того, він залюбки прибирає його лоток, наповнює його миску смачним кормом, а також забезпечує домашнього улюбленця різними іграшками, щоб він не сумував ані секунди.

Лев

У представників цього знака Зодіаку у характері, повадках, поведінці є багато від кішок, тому Леви відчувають родинний зв'язок з ними. Леви обожнюють розмовляти з котами, бавитися, лоскотіти животик та робити багато фотографій з ними.

Скорпіон

Скорпіони теж полюбляють граціозність котів, вони спостерігають за поведінкою пухнастиків на вулиці або вдома, почерпають щось собі, а потім намагаються втілити ці повадки у життя. Коти заворожують Скорпіонів, тому нерідко можна побачити вдома у них навіть більше одної такої тварини.

Нагадаємо, астрологи назвали три знаки по гороскопу, для яких собака буде ближче за духом, аніж кіт.