RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Діють на підсвідомість: жіночі імена, які роблять їх власниць привабливішими

Деякі імена відштовхують чоловіків, у той час як інші на підсвідомому рівні приваблюють їх і змушують їх серце битися частіше, побачивши дівчину з певним ім'ям.

Про це повідомляє "Апостроф".

Ганна

Дівчата з цим ім'ям поєднують у собі внутрішню силу і водночас ніжність та крихкість. Анни – хороші дружини, відмінні мами та вірні друзі, які при цьому завжди знаходяться у чудовій формі і не втрачають своєї чарівності.

Читайте також: Як назвати дитину в 2023 році: красиві та рідкісні імена для дівчаток

Анжеліка

Це зухвале та загадкове ім'я приваблює своєю незвичністю та створює образ таємничості для його власниці. Незважаючи на те, що Анжеліка більше воліє мовчки слухати, усередині неї існує цілий Всесвіт, який з кожним роком обранцю розгадувати буде все цікавіше.

Олена

Це сильні і самодостатні жінки, які можуть підкорити гори, якщо знадобиться. Однак, поряд з коханим, Олени розкриваються немов ніжна квіточка і дозволяє піклуватися про себе, причому в сто разів більше віддаючи натомість.

Лілія

Власниця цього імені має чарівність вже змалку, а коли підростає стає справжньою кокеткою, яка володіє мистецтвом флірту. Чоловіків приваблює природна чарівність Лілії, її харизма та відмінне почуття гумору.

Юлія

Представниця цього імені привітна, витончена та жіночна. Але при цьому вона досить інтелектуально розвинена і може підтримати розмову практично на будь-яку тему. При цьому дівчина може залишатися м'якою та загадковою, вміє піднести себе і часто оточена шанувальниками.

Раніше ми писали, володаркам яких імен треба бути обережнішими з алкоголем.