RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Важливо вчасно виявити всі труднощі: три знаки Зодіаку зіткнуться з бідами до кінця листопада

Деяким знакам Зодіаку слід бути обережним до кінця місяця та звертати увагу на певні труднощі, не залишаючи їх поза увагою – тоді невдачі обійдуть їх стороною.

Про це повідомляє "Апостроф".

Лев

Наступні два тижні будуть складними для представників цього знаку Зодіаку у діловій та особистій сферах. Рекомендується уникати гострих кутів із начальством та другою половинкою, адже непередбачені дрібні непорозуміння можуть стати вагомим каменем спотикання у майбутньому.

Читайте також: Успіх у Риб та романтика у Скорпіонів: гороскоп на 16 листопада

Терези

У другу половину листопада Терезам буде важко через безліч токсичних людей, які їх оточуватимуть – це може позначиться як на фінансовій сфері, так і на емоційному стані представників знаку Зодіаку. Астрологи радять уникати людей, які неприємні Терезам і постаратися тримати язик за зубами, саме це допоможе гідно пережити найближчі два тижні і не зійти з наміченого шляху.

Водолій

Суперсилою представників цього знака Зодіаку є вміння вчитися на власних помилках, тому у другій половині останнього осіннього місяця девізом Водоліїв стане фраза: "Що нас не вбиває, то робить нас сильнішим". Астрологи радять Водоліям набратися терпіння, контролювати свої емоції та керуватися здоровим глуздом під час прийняття рішень.

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку будуть щасливчиками у листопаді.